enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5320
EURO
34,8934
ALTIN
2.422,04
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bek Ailesinin mutlu günü

Bek  Ailesinin mutlu günü
A+
A-

Gazeteci Ahmet Refik Bek’in oğlu Oğuzhan Bek, Dilara Koç ile hayatını birleştirdi. Silivri’de gazetecilik yapan Ahmet Refik Bek ile Hüsniye Bek çiftinin oğlu Oğuzhan Bek, Mega Country’de düzenlenen düğün töreni ile hayatını Dilara Koç Bek ile birleştirdi. Oğuzhan ve Dilara Bek’in düğününe Silivri siyasetinin tanınmış isimleri ile davetliler katıldı. 

Gazeteci Ahmet Refik Bek’in oğlu Oğuzhan Bek, Dilara Koç ile hayatını birleştirdi. Silivri’de gazetecilik yapan Ahmet Refik Bek ile Hüsniye Bek çiftinin oğlu Oğuzhan Bek, Mega Country’de düzenlenen düğün töreni ile hayatını Dilara Koç Bek ile birleştirdi.

Oğuzhan ve Dilara Bek’in düğününe Silivri siyasetinin tanınmış isimleri ile davetliler katıldı.

Düğün sonrası açıklama yapan A. Refik Bek “Düğünümüzde nikahımızı kıyan Belediye Başkan Yardımcımız Hasan SOLAK , nikah şahitlikleri yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay KAYNARCA, CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet YÖNET, Selimpaşa Belediyesi Eski Başkanı Ahmet YAĞCIOĞLU , Anavatan Partisi Eski İlçe Başkanı Ferit PALA , Fenerbahçe Bölge Sorumlusu Allaattin Yavuz GÜNEŞ , Gizem BAYRAM ve GÖker ÇETİNKAYA ya, düğünümüze katılan İYİ Parti İlçe Başkanı Ozan ERSARAÇ ve yönetim kurulu üyelerine , CHP B. Çekmece İlçe Başkanı Hüseyin GÖKBULAK’a, Silivri İlçe Spor Müdürü Can Dağaşan’a, CHP Meclis Grup Başkanı Süheyl Kırkıcı’ ya, Silivri Belediye Eski Başkan ı Özcan Işıklar a, Silivri Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Turan’a, Silivri Ak Parti İlçe Eski Başkanı Metin KARAKAŞ’a, Silivri Muhtarlar Dernek Başkanı Muharrem EREN ve muhtarlarımıza, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan’a, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetimine, İstanbul Çerkes Dernek Başkanı Vahip Küçükyedek’e, Silivri Kuzey Kafkas Dernek Başkanı Atilla Özbek ve yönetimine , Çerkezköy Kafkas Dernek Başkanı Emrullah Ataçay a, Eğitim Bir Sen İstanbul 5. Nolu Şube Yönetim Kurulu Üyesi YusufGüven e, telgraf göndererek gençlerimizi kutlayan İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a , çiçek gönderen dostlarımıza, uzaktan ve yakından düğünümüze katılıp bizleri onurlandıran akraba, dost ve arkadaşlarımıza , gazeteci meslektaşlarıma, düğünümüze katılamayıp, telefonla arayan, sosyal medya üzerinden kutlayan ve iyi dileklerinde bulunan akraba, dost ve arkadaşlarımıza BEK AİLESİ adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarım. Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.