enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5334
EURO
34,9533
ALTIN
2.431,20
BIST
9.717,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEKARLAR HAKKINDA ÇIKAN HABERİ YALANLADI

BEKARLAR HAKKINDA ÇIKAN HABERİ YALANLADI
11.09.2017
134
A+
A-

Önceki dönem Silivri de görev yapan Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, basında çıkan haber üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Bekarlar ‘ açıklaması şöyle :

30 Ağustos Zafer Bayramı resmi kutlama programında yer verdiğimiz, Belediye Bandosunca hazırlanan Zafer Konseri ile ilgili bazı basın yayın kuruluşlarının yaptığı haberler yalan, çarpıtılmış ve maksatlıdır.

Şöyle ki;

1-Konser sonrası sahneye davet edilme nedenim Bandoya çiçek takdimi içindir.

2-Sahneye yöneldiğim esnada “Onuncu yıl marşını istiyoruz “ diye bağıran sadece bir kişi olup yoğun talep geldiği iddiası kasıtlı ve yalandır. Nitekim program sonrasında C.Ö. isimli bu vatandaş bana ve belediye başkanına onuncu yıl marşı çalındığı için teşekkür etmiştir.

3-Konseri izleyen vatandaş sayısı görevliler dışında yaklaşık 100 kişi civarında olup seyircilerden yoğun tepki ifadesi yalandır, kayıtlardan da açıkça anlaşıldığı gibi yazılanların aksine seyirciler sadece alkışlamışlardır.

4-Yaptığım konuşma bandoya teşekkür ve onuncu yıl marşının çalınmasını isteyen, vatandaşın talebini seslendirmek amaçlıdır, benim istediğim orkestranın virtüözünden onuncu yıl marşına miksersiz solo giriş yapmasıdır.

5-Marşın sessiz çalınmasını istediğim haberi yalan ve çarpıtmadır. Haberlere kaynaklık eden video kayıtları izlendiğinde, marşın icrası sırasında çıkan hoparlör cızırtısından, hoparlörün sesinin kapatıldığı iddiasının kasıtlı ve yalan olduğu anlaşılacaktır.

6-Yaptığım konuşma bandoya teşekkür amaçlıdır bir 30 Ağustos konuşması değildir Atatürk’ün adını anmamış olmamın kasta bağlanarak suçmuş gibi gösterilmesi ise çarpıtmadır.

7-Bayram kutlamaları kapsamında “hiçbir” siyasi parti yöneticisi tebriklere ve konsere katılmamış olmasına rağmen, yapılan haberler siyasi sataşma ve eleştirilere zemin hazırlayarak, şahsımı hedef alan incitici hakaret ve tehditlere dönüşerek milli değerler üzerinden halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmiştir.

8-İstiklal Savaşının Başkomutanı Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet tarihimizin önsözüdür ve tartışılamaz. Sosyal Medya üzerinden; yalan çarpık ve kasıtlı haberlere dayanan, Atatürk ün adı arkasında eleştiri sınırların aşan, suç niteliğinde hakaret, küfür ve tehdit ifadeleri kullanan ifadelerin sahipleri sonradan yok ettikleri bu hakaret ve görüşleri utançlarından silmediler ise bilsinler ki Atatürk “ Gerçekleri söylemekten korkmayınız” demiştir.

9-Milletleri, insan yığınlarından ayırt eden sahip oldukları Milli,Manevi,Ahlaki,İnsani ve Kültürel değerleridir. Milli Birliğimizin çimentosu olan bu değerlerin korunması ve bu birliğin bozulmasına değil, pekişmesine hizmet etmesi için çalışmak, hakkımda yapılan heberlerde olduğu gibi yalan ve kumpaslarla algı yönetimi konusunda uzman olan art niyetli çevrelere karşı uyanık olmak ve bunlara karşı Milli bir duruş sergilemek hepimizin ortak ödevidir. Tarih boyunca büyük işler yapmış olan Büyük Türk Milletinin daha söyleyecek çok sözü vardır.

Kamuoyunun takdirlerine sunulur. 11.09.2017

Faruk BEKARLAR

Gönen Kaymakamı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.