enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6000
EURO
34,8429
ALTIN
2.494,51
BIST
9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BELEDİYENİN YAPMADIĞINI VATANDAŞ YAPTI

BELEDİYENİN YAPMADIĞINI VATANDAŞ YAPTI
10.09.2018
111
A+
A-

Çorlu’da yaşanan yol çökmesi nedeni ile olası bir kazanın yaşanmaması adına esnaf ve vatandaşlar, kendi imkanları ile çöken yola müdahale etti.

Salih Omurtak Caddesi üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yol çökmesi yaşandı. Cadde üzerinde yer alan esnaf, olası bir kazanın yaşanmaması adına kendi imkanları ile çöken yola müdahale etti. Belediye ekiplerine haber verdiklerini belirten esnaf, hiç kimsenin müdahale etmemesi nedeni ile yola kendilerinin önlem aldığını dile getirdi. Esnaf, “Günde buradan binlerce insan gelip geçiyor. Özellikle de çocuklar için buraya su şişelerini koyarak uyarıda bulunduk. Belediyemizin bir an önce bu yola müdahale etmesini bekliyoruz” dedi.
VATANDAŞIN ZARAR GÖRMESİNİ Mİ BEKLİYORLAR?
Daha öncede aynı bölgede yaşanan çökme nedeniyle yine yola duba koyarak vatandaşın zarar görmesini engellemeye çalıştıklarını belirten esnaf, “Ne yazık ki bizim başımıza bir olay gelmeden veya yaşanmadan önlem alınmıyor. Belli ki belediyemiz, bir vatandaşımızın buradan geçerken başına bir şey gelmesini bekliyor” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.