enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5118
EURO
34,9465
ALTIN
2.435,40
BIST
9.787,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi Toplandı

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi Toplandı
03.07.2018
115
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Mecliste yaptığı konuşmasında, 24 Haziran seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen İmamoğlu, Başbağlar Katliamı, Madımak Katliamı ve 15 Temmuz’da hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi.

Beylikdüzü Belediyesi, Temmuz Ayı Meclisi’nin ilk oturumu Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında yapıldı. AK Parti Grup Sözcüsü Mücahit Birinci ve CHP Grup Sözcüsü Av.Doğan Subaşı’nın gündemle ilgili söz aldığı oturumun açılış konuşmasında, Ekrem İmamoğlu 24 Haziran seçimlerine değinerek; “Seçim süresince Beylikdüzü’nde maksimum güvenli ve huzurlu bir ortam sağlayan tüm siyasi parti ilçe başkanlarına ve halkımıza teşekkürediyorum.” dedi. İmamoğlu, “Özellikle bölgemizi temsil eden milletvekillerimizin parti ayırımı yapmaksızın ilçemize, bölgemize ve İstanbul’umuza etkili hizmetler yapmalarını ve seçildikleri an itibarıyla tek görevlerinin o bölgeye hizmet etmek olduğunu temenni ediyorum.” diye konuştu.Temmuz ayı içerisinde yer alan önemli günlere de dikkat çeken İmamoğlu, Başbağlar Katliamı, Madımak Katliamı ve 15 Temmuz’da hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi. İmamoğlu, ayrıca Türkiye’nin büyük bir sınavdan geçtiği ve demokrasinin kazandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için her yıl olduğu gibi bu yıl da bir anma töreni planladıklarını kaydetti.

Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu’nda AK Parti Meclis Grubu’nun sunduğu 2 sözlü önergeoy birliği ile kabul edildi. Mecliste, iki adet başkanlık teklifi de gündeme alındı.Ardından Meclis Gündem Maddeleri ele alındı. 1 ve 2. Maddeler oy çokluğu, 3,4,5,6,7,8,9. maddeler oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edilerek meclisten geçti. Komisyon Raporları’ndan ise 10,11 ve 12. Maddeler oy birliği, başkanlık teklifi olarak gündeme alınan 13, 14. maddeler ve önerge olarak gündeme gelen 15, 16. maddeler de oy birliği ile kabul edildi. 2. Oturum; 5 Temmuz Perşembe Saat 10.00’da yapılacak. Meclisin tatile girmesi nedeniyle bir sonraki meclis toplantısı Eylül ayında gerçekleşecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.