enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEYLİKDÜZÜ’NDE YENİ PARK YAPIMINA BAŞLANDI

BEYLİKDÜZÜ’NDE YENİ PARK YAPIMINA BAŞLANDI
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Beylikdüzü’nü İstanbul’un en yeşil ilçelerinden biri haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2030 vizyonunda açıkladığı kişi başı 16.5 m2 aktif yeşil alan hedefine ulaşmak için çalışmalarını sürdüren müdürlük, şimdilerde ise Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan 1.520m² alana sahip park yapımına başladı.

Beylikdüzü’nü İstanbul’un en yeşil ilçelerinden biri haline getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Beylikdüzü Belediyesi yeşil alanların sayısını arttırarak vatandaşın kullanımına sunuyor. 138 adet parkın bulunduğu ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni parkların yanı sıra, gerekli görüldüğü durumlarda mevcut parkların bakım onarım çalışmalarını da düzenli olarak gerçekleştiriliyor. İlçe halkının aileleriyle birlikte kaliteli zaman geçirebileceği, konforlu ve estetik bir hizmet anlayışı sunan müdürlük, ilçe genelinde bu iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hedef kişi başı 16.5 m2 aktif yeşil alan

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2030 vizyonunda açıkladığı kişi başı 16.5 m2 aktif yeşil alan hedefine ulaşmak için çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şimdilerde ise Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan 1.520m² alana sahip park yapımına başladı. Yeni yapılacak olan parkta 3/6-6/12 yaş gruplarına ait çocuk oyun grubu alanları bulunurken, park çevresindeki camii ve site kullanıcılarının da park alanını aktif kullanabilmeleri için bağlantı yollarını tamamlayarak erişim noktasında vatandaşların rahat edebileceği standartlar göz önünde bulunduruluyor.

7’den 70’e her yaştan vatandaşın kullanımına uygun standartlarda yapımı devam eden parkın peyzaj düzenlemesi de kent estetiğine uygun olarak düzenleniyor. Ayrıca parkın günün her saati aktif olarak kullanılabilmesi için tüm oturma alanlarının üzerine gölgeleme sistemleri de uygulanıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.