enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5236
EURO
34,9082
ALTIN
2.422,62
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bilgi Evleri’nden Şehitleri Anma Etkinliği ve Resim Yarışması

Bilgi Evleri’nden Şehitleri Anma Etkinliği ve Resim Yarışması
23.03.2017
123
A+
A-

Küçükçekmece’de düzenlenen ’Şehitler Ölmez Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

 Küçükçekmece’de düzenlenen ‘Şehitler Ölmez Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Küçükçekmece Belediyesi Bilgi Evleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma etkinlikleri çerçevesinde anma programı düzenledi. Programda ‘Şehitler Ölmez Resim Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden programa AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, 15 Temmuz Gaziler Platformu Başkanı Erol Bulut ve çok sayıda Bilgi Evi öğrencisi aileleriyle birlikte katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç Çanakkale şehitlerini andığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Çocuklarımıza vatan sevgisi aşılamak zorundayız”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ” Çanakkale şehitlerini ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Çocuklarımıza vatan sevgisi aşılamak zorundayız. Zorlu bir coğrafyadayız. Bu eşsiz coğrafyada düşmanlarımız hiç eksik olmayacak. Bilgi Evleri öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Programda Çanakkale konulu şiirler okunurken, Şef Erdal Şahin yönetimindeki Bilgi Evleri Türk Halk Müziği Çocuk Korosu okudukları türkülerle izleyenlere duygusal anlar yaşattı.15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı adına düzenlenen türküyü seslendiren öğrenciler büyük beğeni topladı.

Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenlenen resim yarışmasında dereceye öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi. Yarışmada birinci olan öğrenciler 2 bin TL, ikinci olanlar bin 500 TL, üçüncü olanlar ise bin TL para ödülü kazandı.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.