enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3755
EURO
34,9680
ALTIN
2.325,67
BIST
9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BOZOĞLU UYARDI ” MAĞDURİYET YAŞAMAYIN”

BOZOĞLU UYARDI ” MAĞDURİYET YAŞAMAYIN”
03.12.2018
128
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri-Yenibosna seferleri yapan Silivri Birlik otobüslerinde 1 Aralık’tan itibaren nakit para döneminin sona erdiğini ve sadece İstanbul kart ile seyahat edileceğini hatırlatarak vatandaşların mağduriyet yaşamamak adına İstanbul kart temin etmeleri gerektiğini söyledi.

 

KART SATIŞI VE DOLUMU 153 BEYAZ MASA İLETİŞİM NOKTASINDA

Piri Mehmet Paşa Mahallesi eski devlet hastanesi yanında bulunan İBB 153 Beyaz Masa İletişim Noktasına İstanbul Kart satış ve dolum cihazı eklendiğini söyleyen Bozoğlu, Silivri genelinde birçok farklı noktada bu cihazların sayısının artırılacağını belirterek şu ifadelere yer verdi. “Daha önceden de duyurduğumuz gibi 1 Aralık 2018 tarihi itibarı ile Silivri Birlik otobüslerimizde artık nakit para geçmiyor. Silivri- Yenibosna arası seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamak için İstanbul kart temin etmeleri gerekiyor. Silivri merkezde eski devlet hastanesinin olduğu yerde bulunan İBB 153 Beyaz Masa iletişim noktamıza İstanbul Kart satış ve dolum cihazı entegremizi yaptık. Buradan kart dolumu ve temini yapılabiliyor.

SELİMPAŞA’YA KART SATIŞI VE DOLUM CİHAZI GELİYOR

Bunun dışında özellikle Selimpaşa mahallemizde yaşanan mağduriyeti gidermek adına oraya da İstanbul kart satış ve dolum cihazı kurulumunu en kısa sürede gerçekleştirirceğiz. Bu durumdan faydalanmak isteyen fırsatçıların önüne geçmek ve mağduriyet yaşanmaması adına bu cihazların sayısını ivedi bir şekilde önümüzdeki günlerde artırmış olacağız. ” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.