enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5956
EURO
34,6946
ALTIN
2.513,05
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bozoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Bozoğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı
23.11.2018
109
A+
A-

GÜÇLÜ TÜRKİYE’YE EN BÜYÜK KATKI ÖĞRETMENLERDEN

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Mesajında, ” Güçlü Türkiye yolunda hızla ilerleyen bir ülke olarak, devletimizi ve milletimizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımızın eğitiminde öğretmenlerimizin çok büyük katkısı ve emeği olacaktır.” diyen Başkan Bozoğlu şu ifadelere yer verdi;

Değerli Hemşerilerim;

“Hayata geldiğimiz ilk andan itibaren bizlere bedenimizi, çevremizi ve yaşamayı öğreten ilk öğretmenimiz annelerimizdir. Okul çağına gelene kadar bir çok şeyi annelerimizden öğreniriz. Okul çağımıza geldiğimizde ise eğitimin en önemli kısmı başlar. Okula başladığımız andan itibaren bizlerin eğitimi, gelişimi öğretmenlerimize emanettir.

Birçok zorluk ve fedakarlıklarla bizlerin topluma ve millete faydalı birer birey olmamız için çaba sarf ederler. Onların yetiştirdiği çocuklar geleceğe yön verir. Bunu en güzel, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk şu sözleri ile dile getirmiştir; ‘Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Güçlü Türkiye yolunda hızla ilerleyen bir ülke olarak, devletimizi ve milletimizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımızın eğitiminde öğretmenlerimizin çok büyük katkısı ve emeği olacaktır.

Başta, Cumhuriyetimizin kurucusu, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, canları pahasına çok kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini icra ederken şehit düşen Aybüke öğretmen gibi görevi başında şehit olan ve ahrete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, öğretmenlik mesleğinin ulu çınarları emekli öğretmenlerimizin ve görevi başındaki bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tebrik ediyorum.”

Mutlu BOZOĞLU

AK Parti Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.