enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5883
EURO
34,8740
ALTIN
2.498,94
BIST
9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’DA YAZ OKULLARI AÇILIŞI

ÇATALCA’DA YAZ OKULLARI AÇILIŞI
10.07.2019
151
A+
A-

Çatalca Belediyesi ;  Spor Akademimiz  bünyesinde; Hentbol, Futbol, Basketbol, Voleybol, Karate ve Güreş branşlarından oluşan yaz okulları açılışını gerçekleştirildi.

Açılış Töreni; Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, kıymetli eşi Aydan Üner, Belediye Başkan Yardımcıları Fehmi Akyüz, Hüseyin Aydın, İkram Kaya, Ömer Erçin, Belediye Genel Koordinatörü Yasin Halit Aksoy, Muratbey Mahallesi Sorumlumuz Meclis Üyemiz Lokman Naroğlu, Başkan Danışmanı Bahadır Süğür ve Çatalcamızın değerli halkının yoğun katılımları ile gerçekleştirildi.

 

Törene katılan Başkan Üner yaptığı açıklamada ‘Sevgili Çatalcalılar gerçekten en mutlu olduğum günlerden bir tanesini yaşıyorum. Çünkü siyasi yaşantım boyunca yapacağımız en önemli projelerden bir tanesi de Çatalca’da Spor Akademisini kurmaktı. Çünkü sporun içerisinden gelen birisiyim ve hep sporla iç içe oldum. Spor da  benim yaşantıma çok şey kattı. Bu projeyi başlatırken Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize ve Başkan Danışmanlarıma, Müdürlerime ve Teşkilatımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu projeyi şimdilik başlanğıç olarak görüyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda bunun daha iyisini yaparak devam ettirmek istiyoruz. Biz sporu yalnızca yaz okulu olarak değil, bütün bir yıl boyunca burada hocalarımızın da belirleyeceği gençlerimiz ile onlarda istedikleri takdirde kış okulu olarakta devam ettirmek istiyoruz. Burada olan bütün arkadaşlarıma, bizimle beraber burada mücadele eden bütün herkese çok teşekkür ediyorum’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yüzme Okulu Projesi!

Açıklamalarına devam eden Başkan Üner ‘Temmuz Ayının 22’sinden itibaren 5-8 yaş gurubunda yüzme okulu ile ilgili girişimlerde bulunduk. Çatalcamız da bu şekilde imkanlar kısıtlı olmasından dolayı Selimpaşa’da bulunan özel bir okul ile anlaşma yaptık. 5-8 yaş aralığında bulunan 120 kişi ile sınırladık. Buradan ailelerimiz ile beraber o okula gidiş-dönüşünü sağlayacağız. Önümüzdeki yıl yüzme kursunu kendi bünyemizde açmak istiyoruz’ müjdesini verdi.

Güreşçilerimize ve Karate Takımımıza Teşekkür!

Açıklamalarına devam eden Başkan Mesut Üner ‘Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Çatalcamızın ismini yaşatan bütün güreşçilerimize de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Uluslararası başarılara imza atan Karate Takımımıza  da teşekkür ediyorum. Bu iki branşta benden önce kuruldu. Benden önce hizmet eden Cem Başkana da teşekkür ediyorum. Burada emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarına devam eden Başkan Mesut Üner ‘Çatalca’da 31 Mart’tan sonra hep şunu söyledik: Bundan sonra Çatalcayı birlikte yönetmek için söz verdik. Bu sözümüzü yerine getirmek için mücadele ediyoruz. Ben şimdiden bütün ailelere ve bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ diyerek açıklamalarını sonlandırdı.
Başkan Üner konuşmalarının ardından alanda bulunan vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.