enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5199
EURO
34,8030
ALTIN
2.422,59
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇERKEZKÖY’DE MECLİSİN İLK OTURUMU YAPILDI

ÇERKEZKÖY’DE MECLİSİN İLK OTURUMU YAPILDI
03.09.2019
130
A+
A-

erkezköy Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda yapılırken, gündem maddeleri görüşülerek, incelenmek üzere ilgili Komisyonlara gönderildi.

Açılış ve yoklama ile başlayan Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantısının ilk oturumunda AK Parti ve MHP gruplarının verdiği önergeler okundu ve önergeler ile ilgili Belediye Başkanıtarafından Belediye Meclisi’ne kısa bilgiler verildikten sonra, önergelere yazılı olarak cevap verileceği belirtildi.
STRATEJİK PLAN KOMİSYONLARA GÖNDERİLDİ
Ardından gündemin 1. Maddesinde yer alan Fen İşleri Müdürlüğü’nün 27.08.2019 gün ve 1880 sayılı Stratejik Plan hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonlarına havale edildi. Stratejik Planın Komisyonlara havale edilmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 27.08.2019 gün ve 1054 sayılı terk hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na ve Plan ve Proje Müdürlüğünün 26.08.2019 gün ve 14 sayılı Plan Notu değişikliği hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, yine İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.
İKİ GÜNDEM MADDESİ OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Meclis toplantısının ilk oturumu Fen İşleri Müdürlüğü’nün 01.08.2019 gün ve 1880 sayılı Fen İşleri Müdürlüğü Yönetmelik hakkındaki müzekkeresinin müzakeresinin ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 18.09.2019 gün ve 174 sayılı Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkındaki müzekkeresinin müzakeresinin görüşülüp, oy birliği ile kabul edilmesi ile sona erdi.

CUMA GÜNÜ KARAR BAĞLANACAK
Çerkezköy Belediye Meclisi 6 Eylül Cuma günü saat 15.00’te yeniden toplanacak ve Komisyonlara gönderilen konuları görüşerek, karara bağlayacak.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.