enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2546
EURO
35,0462
ALTIN
2.435,71
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Parçalı Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Değirmenci, “Silivri’yi bu bataklıktan çıkaracağız”

Değirmenci, “Silivri’yi bu bataklıktan çıkaracağız”
A+
A-

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Silivri Adıyamanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Efsane Başkan Değirmenci, “Silivri’yi bu bataklıktan çıkarmaya söz veriyoruz” dedi.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Silivri Adıyamanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Bozan Akcan, misafirlerine çiğ köfte ikram etti.  Silivri’nin hizmet görmediğini ifade eden Efsane Başkan Selami Değirmenci, belediyenin borç batağında olduğunu vurguladı, aday olmasının sebebini anlattı.

“BELEDİYENİN 2 SENE DAHA  KAYBEDECEK ZAMANI YOK”
“Biz bahaneler üretmeyeceğiz, ne vaat ediyorsak 5 yıl içerisinde yapacağız” diyen Efsane Başkan, Adıyamanlılara projeleri tek tek anlattı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Değirmenci, “Bu belediye vatandaşa hizmet eden bir kurum olmaktan çıkmış, birilerine hizmet eder hale gelmiş. Buna izin vermeyelim. Sizde bizim gibi düşünüyorsanız, bu ilçenin soyulmasını doğru bulmuyoruz derseniz, o göreve biz talibiz. Biz bunu en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Ben geçmişte hiç bir şaibenin içinde olmadım, halkımıza da bunun güvenini verdik. Belediyeciliğe ilk defa talip olduğumda ben iki sene alışma ve öğrenme süreciyle geçirdim. Kimse belediyeciliği bilerek çıkmıyor. Şimdi yeni adaylar var ama şuan da belediyenin iki sene kaybedecek hali yok. Silivri’yi bu bataklıktan çıkarmaya söz veriyoruz” şeklinde konuştu.
Program, istek ve taleplerin ardından son buldu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.