enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,7665
ALTIN
2.507,79
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Değirmenci’ye Çanta’da coşkulu karşılama

Değirmenci’ye Çanta’da coşkulu karşılama
17.03.2019
123
A+
A-

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Çanta Merkez Kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Efsane Başkan, mahalle girişinde coşkuyla karşılandı.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Çanta Merkez Kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Adaylık sürecini anlatan Efsane Başkan Değirmenci, sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu’nun meşhur olan Bulgaristan ifadeleriyle başladı.

 

“SORUNLARINIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Geçmiş dönemde imkansızlıklarla yaptıkları projeleri Çantalılara anlatan Değirmenci, “Bir çok sorunlarınız var, bunları sizle birlikte oturup, burada kararını vereceğiz. Biz Silivri’de oturup buranın kararını vermeyeceğiz” dedi.

 

 

“HER KURUŞU SİZE HARCAMAK İÇİN GÖREVE TALİBİZ”

Anketleri değerlendiren Değirmenci, “Özcan Bey anketlerde şu dönemde hiç yüzde 27-28’i geçmedi. Şuan da biz olmasak da seçilme şansı yok. Bu kenti en iyi kim yönetecek? Bu kaynakları kuruşu kuruşuna kim harcar, halkın çıkarını kim gözetirse oyunuzu onu verin. Her kuruşu size harcamak için bu göreve talibiz” şeklinde konuştu.

“Bu toplantıları nutuk atmak için değil, halkımızın sorunlarını dinlemek için yapıyoruz” diyen Değirmenci vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.