enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5113
EURO
34,9470
ALTIN
2.435,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ekipler Çatalca’nın rahatı için aralıksız çalışıyor

Ekipler Çatalca’nın rahatı için aralıksız çalışıyor
17.07.2018
163
A+
A-

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalle ve sokaklardaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Göreve geldiği günden bu yana Çatalca’nın daha iyi şartlara sahip olması için çalışan Başkan Cem Kara, bu amaçla tüm ekipleri seferber ediyor.

Belediye Başkanı Cem Kara’nın hassasiyet gösterdiği çalışmalar kapsamında Çatalcamızın rahatı ve yaşam kalitesini arttırmak amacıyla Fen İşleri ekipleri tarafından da çeşitli çalışmalar yürütülüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bir dizi çalışma ile Çanakça Mahallesi’nde metruk duvarın kaldırılması, Ferhatpaşa Mahallesi ve Kaleiçi Mahallesi’nde ise metruk bina yıkımı ve hafriyat kaldırma çalışmaları yapıldı.

Cadde ve Sokaklar Yenileniyor

Atatürk Caddesi’nin Çatalca girişi kısmında yapılan boyama çalışması ile Çatalca’nın erguvan rengi görünümü yenilendi. Tekcan Sokak yolu üzerinde parke taşı onarımı yapılarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Çalışmalar kapsamında; Panayır Çayırları Tarla yolunda düzeltme yapılırken, Dağyenice Mahallesi’nde ise mazgal genişletme için bir dizi çalışma gerçekleştirildi.

Fen İşleri ekipleri İzzettin, Kabakça ve Ovayenice Mahallelerine malzeme serimi yaparak çalışmalarına devam etti.

Belediyemiz Engelli Vatandaşlarımızın Yanında

Ekiplerimiz engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını iyileştirmek adına da bir dizi çalışma gerçekleştiriyor. Karacaköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşımızın evine engelli rampası yapılarak, ulaşımının kolaylaşmasına katkı sağlandı.

Belediyenin tüm birimlerinde Başkan Cem Kara’nın talimatlarıyla vatandaşların taleplerini karşılamak üzere çalışmalar devam ediyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.