enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5883
EURO
34,8740
ALTIN
2.498,94
BIST
9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Göçengil’den Gaziler Günü mesajı

Göçengil’den Gaziler Günü mesajı
18.09.2018
124
A+
A-

19 Eylül, Sakarya Meydan Muharebesi’nde gösterdiği büyük kahramanlık sonucu Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşallik rütbesiyle birlikte gazilik unvanı verildiği müstesna bir gündür.

Gazilerimiz, şehitlerimizle birlikte bu vatanı yurt edinmemizde, vatanın korunmasında her türlü güçlüğe göğüs germişlerdir. Vatanın bağımsızlığını, bölünmez bütünlüğünü borçlu olduğumuz gazilerimiz tarihimizin yaşayan kahramanlarıdır. Bu uğurda vatanı için canı pahasına mücadele ederken gazi olan kahramanlarımızın, şehit ailelerinin her türlü sorun ve sıkıntıdan uzak bir şekilde iyi koşullarda yaşatılması devletimizin en önemli görevidir. Bu duygu ve düşünceyle başta; Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna gazi olmuş tüm askerlerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, minnetlerimi sunuyorum.

Suna GÖÇENGİL –  CHP Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.