enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güzelce modern ve örnek bir meydana kavuşuyor

Güzelce modern ve örnek bir meydana kavuşuyor
15.05.2018
116
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Güzelce Mahallesi’nde gerçekleştirmekte olduğu meydan düzenleme çalışmaları tamamlandığında meydan modern bir yapıya kavuşacak.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Yeniden düzenlediğimiz meydan çalışması ile Güzelce’ye yakışan bir meydan yapıyoruz” dedi.

Prestijli bir meydan olacak

Büyükçekmece’nin en güzel mahallerinden biri olan Güzelce, Büyükçekmece Belediyesi’nce sürdürülen çalışmaların tamamlanmasının ardından denize yakın konumu ve parkları sayesinde gözde merkezlerden biri haline gelecek. Bölgede yol, kaldırım, tretuvar, aydınlatma, park alanları, çevre ve peyzaj düzenlemesi gibi pek çok yenileme yapılıyor. Yaz aylarında artan nüfusuyla tatilcilerin uğrak noktası haline gelen Güzelce Mahallesi modern ve prestijli bir meydana kavuşuyor.

 Güzelce’nin çehresi değişecek

Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Akgün, Güzelce Meydanı’ndaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Teknik ekibiyle birlikte projeyi değerlendiren Akgün şunları söyledi; ”Geçtiğimiz yıl yapmış olduğumuz meydan düzenlemeleriyle oldukça güzel ve modern meydanları ilçemize kazandırdık. Güzelce Meydan’ı tarihiyle Büyükçekmece’nin önemli noktalarından biri. Güzelce’nin çehresini değiştirecek olan çalışmalar meydan ve çevresinde tüm hızıyla sürüyor. Güzelce’nin altyapı ve imar planı çalışmaları da bitti. Güzelce halkımızın şehircilik anlamında beklediği en önemli hizmetler bitmiştir. Bundan sonraki hizmetlerimiz estetik anlamda yapılacak hizmetler olacaktır.”

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.