enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3717
EURO
34,9902
ALTIN
2.326,00
BIST
9.097,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İBB VE SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN YOĞUN MESAİ

İBB VE SİLİVRİ BELEDİYESİ’NDEN YOĞUN MESAİ
14.06.2019
119
A+
A-

İBB ve Silivri Belediyesi ekiplerinin koordineli çalışmaları dahilinde ilçe genelinde ilaçlamadan kapalı durak yeri hizmetlerine kadar sürdürülen çalışmalar hızla devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile Silivri Belediyesi ekiplerinin koordineli çalışmaları ilçe genelinde farklı bölgelerde devam ediyor. Yaz mevsiminin gelişi ile Gümüşyaka Mahallesi, Fatih Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Selimpaşa Mahallesi ve Mimarsinan Mahallelerinde sinek lavraları ve uçucu sineklere karşı ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Eş zamanlı olarak sürdürülen işlemler dahilinde İSKİ Su İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri Değirmenköy Mahallesi’nde dere temizlik faaliyetine başladı. Önceki haftalarda start verilen kıyı temizlik çalışmaları kapsamında İSTAÇ Kıyı ve Plaj Temizleme ekiplerince Silivri Merkez Plajı’nda kum eleme ve temizlik işlemleri devam ediyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda ise yabani ot biçme ve asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Son olarak Selimpaşa Mahallesi’nde İSKİ ekiplerince sürdürülen alt yapı faaliyetleri de kısa bir süre sonra tamamlanacak.

9 ADET YENİ KAPALI DURAK
Ekiplerin koordineli çalışmaları dahilinde Üniversite Bölgesi, İETT ve Terminal durak yerleri başta olmak üzere üç farklı bölgede yeni kapalı durak yeri yapım çalışmaları başladı. Öncelikli olarak bu bölgelerin tamamlanmasının ardından ilçe genelinde toplamda 9 adet kapalı durak yeri yapılmış olacak. İlçenin dört bir yanında yoğun ve hızla sürdürülen çalışmalar İstanbul Büyükşehir Belediye ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Şenoğlu Türkyılmaz, Sami Barlas, Celalettin Yazıcı ve Filiz Baş Güler tarafından bizzat takip ediliyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.