enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Işıklar Muhtarlarla Buluştu

Işıklar Muhtarlarla Buluştu
A+
A-

CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluştu. Işıklar: “Muhtarımızla etle tırnak gibiyiz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, 2019 yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Muhtarlarla gerçekleştirdiği sabah kahvaltısıyla güne başlayan Işıklar, toplantıda meclis üyesi adaylarını muhtarlarla tanıştırdı. Kahvaltıya CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, mahalle muhtarları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları katıldı. Işıklar:

“Yerel yönetim daha çok tabana yayılacak” CHP Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar konuşmasında: “Biz bir aileyiz. Bu Silivri’nin bir kazanımı bir hoşgörüsü. O kadar arazi mafyaları geldi uyanık olduk, beraber olduk, hepsi ile birlikte mücadele ettik. 10 senedir bir uyum içindeyiz. Fark ettirmeden, hissettirmeden bir huzuru sağladık. Yöneticinin iyisi hissedilmeyendir. Geçiş dönemlerimiz oldu köyler kapandı ne yapacağımızı bilemedik. Yıllarca sürecek bir süreç 3 yılda gerçekleşti. 52, 53 senelik belediyeler kapandı, tüzel kişilikler gitti. 90 yıllık köy, arazisi, toprağı, bize geçti, biz kazasız belasız gemiyi limana yaklaştırmışız. Allah insanı zor zamanda denermiş. Muhtarımız ile belediye; etle tırnak gibi oldu.

Olumsuzluklar da yaşadık elbette ama bir film şeridinden bir kare çekip onun üzerine kötü diyemezsiniz. Arkasında insan sevgisi, dayanışma, saygı, sevgi var. Bunu sağlayan sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Bir muhtarlar derneğimiz var, kurumsal bir işlevi olsun istedik. Muhtarlıklar, mahalle konseylerimiz var, dernek var, şimdi meclis üyemiz de var hepsini birleştireceğim. Şimdi daha da güçlendirip aktif hale getirip, mecliste de temsil ettireceğiz. Mahallelerimizdeki sorunlara daha da hâkim olalım, o meclis üyemiz ile birlikte, sorunlar için tarih belirleyecek, muhataplık sağlayacak, derli toplu bir sisteme oturtacağız. Amacımız her mahallenin meclisimizde temsil edilerek, sorunlara çözüm bulmak. Mahallelerimizi, köylerimizi değerli görüyoruz. En alttan en üste kadar da bir zincir oluşsun, sesi duyulsun istiyoruz. Hepinizi orada temsil etmiş olacak, yerel yönetimin daha çok tabana yayılması konusunda eksikliği gidermiş olacağız” şeklinde konuştu. “Büyük uzlaşma listesiyle yola çıktık” Kapsayıcı bir meclis listesi olduğunu ifade eden Işıklar: “Silivri’de çok partili siyasi hayatta ilk defa böyle büyük kapsayıcı bir mutabakat, uzlaşma zemini yaratan bir liste ile çıktık. İlk defa böyle uzlaşmacı, birçok siyasi görüşün bir arada olduğu, kendini o kadar geniş temsil kabiliyeti olan bir liste hazırladık. Geldiğimiz siyasi, hoşgörü ortamını gösterir. Katkı veren tüm meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkür ederim” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.