enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2596
EURO
35,0077
ALTIN
2.445,89
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Açık
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İYGAD’a Ziyaretler Sürüyor

İYGAD’a Ziyaretler Sürüyor
11.04.2016
120
A+
A-

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Başkanı Mehmet Mert’i ziyaret ederek İYGAD’ın yeni yönetimine başarılar dilediler.

İmamoğlu; İYGAD’ı çok önemsiyorum

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaretinde bölgemizdeki tüm ciddi basın yayın oarganlarını da içerisinde bulunduran İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği’ni çok önemsiyorum diyerek şunları söyledi; gazetecilik mesleği hayatımızda çok önemli bir yer tutmakta. Bu mesleğe gönül verenlerden oluşan İYGAD da bizler için önem taşıyan bir sivil toplum kuruluşu. Derneğe katkısı olan bütün arkadaşları kutluyorum. Biz yerel yöneticilerin bir amacı da İYGAD gibi misyon sahibi STK’lara destek olmak ve yardımcı olmak. Bu anlamda bütün İYGAD’a mensup arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Muhtarlar Derneği İYGAD’ın yanında

Aynı zamanda 130 bin nüfuslu bir mahalle olan, Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahalle Muhtarı da olan, İstanbul Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut da İYGAD Başkanı Mehmet Mert’e bir ziyarette bulunarak başarılar diledi.

Türkiye’de bir çok muhtarlar derneği olmasına rağmen bu derneklerin çoğunun başkanının muhtar olmadığından müzdarip olduğunu kaydeden Selami Aykut bu anlamda mesleği gazeteci olanların kurduğu  İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği’ni çok önemsediklerini belirtti. Yakında federasyonlaşacaklarını ve ardından da konfederasyon kuracaklarını kaydeden Muhtar Selami Aykut sözlerini şöyle sürdürdü: STK yöneticisi olmak kolay değil. Kendimden biliyorum. Hem zaman ayıracaksınız. Hep imkan ve para ayıracaksınız. Hem de çok koşturacak çok çalışacaksınız. Biz 600 üyeden oluşan dernek olarak çok önemli işlere imza atmaya çalışıyoruz. Eminiz İYGAD da başarılı işler yapmak adına çalışmalar düzenleyecektir. Elimizden geldiğince tüm gazeteci arkadaşların her türlü yanlarındayız. Onlar bizim için çok önem arz eden meslek yapmaktalar.

Mert teşekkür etti

İYGAD Başkanı Mehmet Mert ise Başkan  İmamoğlu ve Muhtar Aykut’a teşekkür ederek; İYGAD çok yakında kendisine yakışır yeni merkez binasına kavuşarak çok daha seri hizmetlere imza atacak. Amacımız gazetecilik mesleğinin saygınlığını artırıcı hizmetlere imza atmak. Sizler gibi basın dostları sayesinde işimiz daha da kolaylaşacaktır.

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD)

Yönetim KuruluDSC_4630 IMG_2129 IMG_2132

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.