enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5245
EURO
34,7521
ALTIN
2.490,25
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, “Türkiye artık tekrardan bir araya gelecek.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, “Türkiye artık tekrardan bir araya gelecek.
15.05.2018
112
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz, “Türkiye artık tekrardan bir araya gelecek. Biz tek adama hayır diyoruz. Artık sıkıldık mı bu iktidardan onlara tamam diyor muyuz? Artık yolları açık olsun. Yolcudur abbas bağlasan durmaz” dedi.

Tarihinde böyle kahramanları olan bir İYİ Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı Anneler Günü öncesi ‘Cesur Kadınlar İyi Türkiye’ konseptli bir yeme verdi. Salon Karmen’de düzenlenen Anneler Günü yemeğine yoğun ilgi olduğu görüldü. Kısa bir teşekkür konuşması yapan İYİ Parti Esenyurt Teşkilatı Başkanı Birol Efendioğlu, “Bu ülkeyi seven bu kadar kadının Esenyurt’ta olması beni bir kez daha gururlandırdı. İyi ki esenyurt’ta sizin gibi iyi yürekli, cesur kadınlar var” dedi.

İnsanların yüzü gülsün
Ülke için birşeyler yapmak istediğini belirten İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Nazmiye İzgin, “Bizler çocuklarımıza iyi bir eğitim istiyoruz. Bizler gençlerimize iş, evimize aş istiyoruz. Bunun için eğitim şart. Ben evde televizyon izleyip vaktimi boşa geçirmek istemedim. Çünkü iki yaşındaki torunum babaanne ülke freni boşalmış kamyon gibi giderken sen ne yapıyordun diye sormasın diye bizlerde elimizi taşın altına koyduk. Çünkü 15 yıldır eğitim sistemlerinde başarılı olunamadı ve toplum mağdur oldu. Üzgün bir toplum yetiştirdik. Artık insanların yüzü gülsün istiyoruz. Kadınlar bizim herşeyimiz” dedi.

Tek adama hayır diyoruz 
Salona tek adam istiyor muyuz diye soran İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz ise şöyle konuştu: “Bir cesur kadınla yola çıktık. Sayın Meral Akşener’de Anneler Günü’nüzü kutluyor. Şehitlerimizin annelerine sabırlar diliyoruz. Kadının elinin değmediği ülkede betondan başka bir şey yok. Eğer bir annenin eli değmiş olsaydı 16 senede 8 kez değişen bir eğitim sistemi olur muydu? Anneler çok dertli ve seslerini duyurmak için yola çıktı.”

Sizler baştacısınız
Kadınların hayatı güzelleştirdiğini söyleyen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, “Kadın elinin dokunduğu herşey güzelleşir, Kadın hayatın anlamıdır. Sizler baştacısınız, kahramansınız. Tarihin onurlu sayfalarında kadınlarımız, annelerimiz söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek minicik bebesini geride bırakıp vatan savunmasına giden, evladını cepheye uğurlayan geride vatan için canını ortaya koyan kahramanlarımız var bizim” diye konuştu.

Özdemir Polat’a teşekkür ettiler
Salon Karmen’de düzenlenen “Cesur Kadınlar İyi Türkiye” adlı etkinliğe Polat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Polat da katıldı. Programda etkinliğe katkılarından dolayı Polat’a teşekkürlerini ileten İYİ Parti yetkilileri, önümüzdeki günlerde bu tür organizasyonları sıklaştıracaklarını belirtti. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz kadınlara seslenerek, “Bölenlerin karşısında Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın kimliğinde, o mermileri taşıyan kadınların gücünde Kurtuluş Savaşı’nı yeniden başlatmaya hazır mısınız? Artık ürünlerimizi dışarıdan ithal ediyoruz ve sürekli borçlanıyoruz” çağrısını yaptı.

Kaynak: UFUK ÇOBAN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.