enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2300
EURO
35,0201
ALTIN
2.437,99
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kaynarca’dan, SİAD’a ziyaret

Kaynarca’dan, SİAD’a ziyaret
A+
A-

Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi ile ile birlikte Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneğine  ziyarette bulundular. 

Gerçekleşen ziyarette Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ziyaretlerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederken Sanayici ve İş Adamlarının sorunlarını dile getirdi. Sanayi ve İş Adamlarının bir çok sorun ve sıkıntılarını aktardı.

Ardından söz alan İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca şunları söyledi;

” Bizler Sanayicilerimizin ve İş Adamlarımızın sorunlarını sıkıntılarını biliyoruz. Bunların farkındayız. Gerek yerelde, gerek genelde sorunlar hemen hemen aynı gibi. Bizler bir siyasetçi olarak sizleri anlıyoruz ve sorunların çözümü konusunda çalışmalarımızı yapmaktayız sıkıntıları en aza indirmek için bizlerde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da  devam edeceğiz. Sanayiciler bizim göz bebeğimizdir.” şeklinde konuştu.

Haber: Adnan Yıldırım

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.