enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5883
EURO
34,7375
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Küçükçekmece’de Renkli Ramazan Akşamları

Küçükçekmece’de Renkli Ramazan Akşamları
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayı boyunca mübarek ayın manevi iklimine uygun pek çok etkinliği Küçükçekmecelilerle buluşturuyor.

Fevzi Çakmak Meydanı ev sahipliğinde düzenlenen Ramazan etkinlik alanına, ilk akşamında Küçükçekmeceliler büyük ilgi gösterdi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in de katıldığı program gece yarısına kadar devam etti. Başkan Karadeniz, tüm vatandaşların Ramazan ayını tebrik ederek, mübarek ayın Müslüman alemine barış ve huzur getirmesini temenni etti.

MANEVİ İKLİM YAŞATILIYOR

Yöresel çadırlar ve Hünerli Eller Çarşısı ile renklenen Fevzi Çakmak Meydanı’ndaki etkinlikler, Hacivat ve Karagöz orta oyunlarıyla başladı. Kanun sanatçısı Ramazan Söyler, ilahileriyle katılımcılara manevi iklimi yaşatırken, Şair Serdar Tuncer okuduğu  şiirler ve sesiyle katılımcıları mest etti. Cihan Yıldız ise seslendirdiği deyiş ve türkülerle geceye damga vurdu. Alanda hem ebeveynler hem de çocuklar keyifli vakit geçirdi. Kurulan tezgahlarda çocuklara pamuk şeker ve macun ikramı yapıldı.

Küçükçekmece Belediyesi’nin alanda kurmuş olduğu, Osmanlı motifleriyle dikkatleri çeken stand Küçükçekmecelilerden büyük ilgi gördü.

Ramazan ayına ayrı bir renk katmak amacıyla bir ay boyunca Fevzi Çakmak Meydanı’nda devam edecek olan etkinliklere, İskender Pala, Nihat Hatipoğlu, Mustafa Karataş gibi pek çok ünlü isim de sohbetleriyle konuk olacak.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.