enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5400
EURO
34,8621
ALTIN
2.424,20
BIST
9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kumburgaz’a muhteşem bir okul

Kumburgaz’a muhteşem bir okul
A+
A-

Ülkesinin eğitim hayatına kazandırdığı 35 okul sayesinde “Okulcu Hasan” olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin en özel okulunu Kumburgaz Mahallesi’ne kazandırdı.

Ülkesinin eğitim hayatına kazandırdığı 35 okul sayesinde “Okulcu Hasan” olarak anılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin en özel okulunu Kumburgaz Mahallesi’ne kazandırdı.

Kumburgaz Kuvay-ı Milliye İlkokulu kalitesiyle özel okulları aratmıyor.

Kumburgaz’a verdiği okul sözünü tuttu

Bölge denetimleri sırasında Kumburgaz Mahallesi’nde yeni bir ilkokula ihtiyaç duyulması üzerine harekete geçen Başkan Akgün ilk olarak, Kuvayı Milliye İlkokulu inşa edilmeden önce yerinde yer alan eski ve depreme dayanıksız okulu yıkmıştı. Eski okul yerine depreme dayanıklı ve modern bir okul yapmak adına kollarını sıvayan Akgün, Türk milli eğitimine ve çocuklara Kumburgaz Kuvay-ı Milliye İlkokulu’nu armağan etti.

Çok kapsamlı ve kaliteli eğitimin adresi olacak

Büyükçekmeceli çocukların modern ve güvenli eğitimi için her ayrıntının düşünüldüğü okul sağladığı fiziki olanaklar sayesinde öğrencilerin kaliteli ve yeterli eğitim alabilmelerinde büyük rol oynayacak. Toplamda 29 dersliğin bulunduğu dört katlı Kumburgaz Kuvay-ı Milliye İlkokulu içerisinde 3 ana sınıfı, 1 çok amaçlı salon, kütüphane, 2 destek eğitim dersliği ve yemekhanesiyle hizmet verecek. Temelinin atıldığı günden beri düzenli olarak okul binasını denetleyen Başkan Akgün, Büyükçekmece’ye depreme dayanıklı bir eğitim yuvası daha kazandırmış oldu.

Okulun çevresindeki tüm yollar yenilendi

Kuvay-ı Milliye İlkokulu’nda eğitim görecek çocukların güvenliği için her ayrıntıyı düşünen Başkan Akgün, okul çevresinde bulunan yol, sokak ve caddelerin tamamında pek çok yapım çalışmalarına imza attı. Yaz ayları boyunca pek çok çalışma yapan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama, yol ve kaldırım yapım, tretuvar, aydınlatma ve pek çok bakım ve onarım çalışmasına imza attı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise okul çevresinde ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirdi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.