enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5576
EURO
34,8984
ALTIN
2.434,51
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ONUR BAYSAN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

ONUR BAYSAN AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU
02.12.2018
196
A+
A-

Silivri AK Parti İlçe Teşkilatında bir çok farklı kademede görev alan ve Silivri’ye hizmet yolunda bende varım diyen Onur Baysan, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına belediye meclis üyeliği için başvurarak aday adaylığı dosyasını ilçe başkanı Mutlu Bozoğlu’na teslim etti.

Silivri AK Parti İlçe Teşkilatında bir çok farklı kademede görev alan ve Silivri’ye hizmet yolunda bende varım diyen Kimya Mühendisi Onur Baysan, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına belediye meclis üyeliği için başvurarak aday adaylığı dosyasını ilçe başkanı Mutlu Bozoğlu’na teslim etti.

Onur BAYSAN kimdir?

16 Kasım 1983 yılında İstanbul’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Yalova Çiftlikköy Gazi Abdurrahman ilköğretim okulunda tamamladım. 2000 yılında Yalova Aksa meslek lisesi proses bölümünden mezun oldum.Önlisans eğitimimi 2001-2003 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Kimya Teknikerliği bölümünde tamamladım. 2003-2008 yılları arasında Fırat Üniversitesi mühendislik fakültesinden kimya mühendisi olarak mezun oldum. Askerlik görevimi Bursa’nın Gemlik  ilçesinde 2008 yılında kısa dönem olarak yaptim. Gençlik yilarimdan itibaren sosyal hayat ve siyasetle iç içe bir hayat sürdüm. 2003 yılın da ikamet ettiğim Yalova’nin Çiftlikköy ilçesinin mahalle teşkilatında siyasetle tanıştım ardından üniversite taskilatinda daha sonrada İstanbul’un Silivri ilçesinde mah ve ilçe gençlik kollarında çeşitli kademelerde görev aldım. 2006-2011 yılları arasında lisanslı futbol hakemliği yaptım. 2008-2010 yılları arasında Yalova’nin Armutlu ilçesinde Anka kampüs dershanesinde kimya öğretmeni olarak görev aldım. 2010-2017 yılları arasında Sena yapı End.Mam.San.Tic.Ltd.Şti de üretim ve kalite müdürü olarak  görev yaptım. 2017 kasım ayından itaberen ise Karaduman Kimya’da işletme müdürü ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım. Ayrıca 2009 yılından beri Küçükçekmece adliyesinde kimya mühendisi bilirkişisi olarak halen görev almaktayım. Türkiye’de yapı kimyasalları üretimi yapan birçok firmaya aktif olarak Ar-ge ve Ür-ge danışmangi yapmaktayım.

Siyaset hayatımın hep içerisi de oldu. Memleket meseleleri ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgimden dolayı 31 Mart 2019 da yapılacak olan yerel seçimlerde siyasette yeniden aktif görev almak için  Ak Parti’den Silivri belediye meclis üyesi aday adayı olarak başvuruda bulundum.Evli ve bir çocuk babasıyım.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.