enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Özcan Işıklar ve ekibi Selimpaşa’da dernek ziyaretindeydi

Özcan Işıklar ve ekibi Selimpaşa’da dernek ziyaretindeydi
25.02.2019
124
A+
A-

CHP Adayı Işıklar, dernek ziyaretlerine Birlik ve Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile devam etti. CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, yoğun ziyaret programına Selimpaşa Birlik ve Kardeşlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile devam etti.

Dernek Başkanı Bedrettin Ölçer ve yönetimi tarafından karşılanan Işıklar, ziyaretteki konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Ayrıştırma, işsizlik, yokluk ve üretmemek bu ülkenin kaderi olamaz. Silivri’de gelecek, iş, aş sağlamak ve bu toprakları korumak istiyoruz. Biz 8 belediye, 13 köy teslim alarak bu ilçeyi büyük bir şehir yapıp, kimseye de peşkeş çektirmedik..! Tarım Okulu kurduk, şimdi üniversitesini kuracağız. Yerlerimizi betona demire teslim etmedik, üniversite alanı olarak işlettik! Böyle tuttuk, koruduk ilçemizi. Bugün büyük bir mutabakat listenizle karşınızdayız. Bir halı düşünün ipleri rengârenk ama halı bir tane. Biz iplik gibi renkli, her yörenin güzelliğini bir bütüne yansıtacağız. Bu kentte sevinçlerimizi, mutluluklarımızı, dertlerimizi hep birlikte paylaşıyoruz, paylaşmaya devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan dernek başkanımız Bedrettin Ölçer’e ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.