enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3592
EURO
34,9986
ALTIN
2.324,57
BIST
9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SİLİVRİ FOTO SAFARİ 2018 ARA GÜLER’E İTHAF EDİLDİ.

SİLİVRİ FOTO SAFARİ 2018 ARA GÜLER’E İTHAF EDİLDİ.
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Silivri’de bir ilk olarak gerçekleştirilen Silivri Foto Safari 2018 Fotoğraf Yarışması sona erdi. 140 Profesyonel ve amatör fotoğrafçının katıldığı “İstanbul’un Batı’ya açılan kapısı Silivri” konulu fotoğraf yarışmasında 3 Ara Güler Eşdeğer Başarı Ödülü, 5 Mansiyon ödülü ve 32 Sergileme ödülü kazanan yarışmacılar belli oldu. Yarışmanın başarı ödülleri geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Ara Güler’e atfedildi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından 18-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Silivri Foto Safari 2018 fotoğraf yarışması sonuçlandı. Dört gün boyunca Silivri ilçe sınırları içerisinde birçok farklı ilden gelen profesyonel ve amatör 140 fotoğrafçının katıldığı, Silivri Foto Safari 2018’de 655 fotoğraf içerisinden 3 adet Ara Güler Başarı Eşdeğer Ödülü, 5 Adet Mansiyon Ödülü ve 32 Adet Mansiyon Ödülü dün gece sahiplerini buldu.

 

BOZOĞLU BÜTÜN YARIŞMACILARI KUTLADI

Profesyonel ve amatör 140 fotoğrafçının katıldığı Silivri Foto Safari 2018 yarışmasında 4 gün boyunca Silivri ilçe sınırları içerisinde bulunan köy ve mahalleleri karış karış gezerek fotoğraflayan ve kıyasıya bir başarı yarışının yaşandığı fotoğraf yarışmasının kayıtları Silivri Öğretmen Evi Safir Kafede gerçekleşti. AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kayıt masasını ziyaret eden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, fotoğraf yarışması için Silivri’ye gelen fotoğrafçılara başarı dileyerek, yarışmaya katılımları için teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

SİLİVRİ’MİZ BÜTÜN RENKLERİ İLE FOTOĞRAFLANDI

Silivri tarihinde bir ilk olarak gerçekleşen Silivri Foto Safari 2018 fotoğraf yarışması ile ilgili açıklama yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yarışmaya katılan bütün fotoğrafçılara teşekkür ederek, “ Silivri’de bir ilki gerçekleştirdiğimiz Silivri Foto Safari 2018’e katılarak Silivri’mizin tanıtımına ve görsel tarihine büyük katkı sağlayan bütün yarışmacılarımıza, çok değerli jüri üyelerimiz Sayın Hamit Akçay, Sayın İlhan Türkmen, Sayın Ömer Şahin, Sayın Şeref Akçay, Sayın Tuna Akçay hocalarımıza ve organizasyon komitemize şahsım ve teşkilatımız adına çok teşekkür ediyorum. Bu yarışma sayesinde Silivri’miz bütün renkleri ve güzellikleri ile fotoğraflanmış oldu. Bizden sonraki nesillere Silivri’mizin görsel güzelliği ve Silivri’deki yaşamı anlatan çok güzel bir eser bırakıyoruz.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.