enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3519
EURO
34,4876
ALTIN
2.450,62
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Vatan Partisi’nden Esnaf ziyareti

Silivri Vatan Partisi’nden Esnaf ziyareti
11.02.2019
130
A+
A-

Vatan Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı mimar İlker Dağlıoğlu ve Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte, Silivri’de esnafı ziyaret etti.

SİLİVRİ’DE İŞ YERİ ZİYARETİNDE İLGİ ODAĞI OLDU

Vatan Partisi Silivri ilçe örgütü beraberinde, Vatan Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı İlker Dağlıoğlu (mimar) ve Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte, Silivri çarşı meydanı ile bölgedeki iş yerlerini, esnafları ziyaret ederek, projelerini anlattı.

VATAN PARTİSİ ADAYININ FARKI

Silivri Uğur Mumcu Meydanı’ndan başlayan esnaf ziyaretleri, buradan sahil kesiminde bulunan iş yerleri ve çay bahçelerinde devam etti. Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı mimar İlker Dağlıoğu’nun İsabetli ve gerçekçi çözüm önerileriyle, 34 senedir mimar olarak Silivri’nin ve bölgenin sorunlarına hakim olması nedeniyle ilgiyle dinleniyor. Silivrili vatandaşlarımız, belediyeciliğe ve Silivri’nin sorunlarına hakim, deneyimli bir mimarı belediye başkan adayı olarak karşılarında görmeleri, büyük destek ve sempati topluyor. “Başarı dilekleriyle” birlikte gösterilen ilginin yanında, Vatan Partisi Belediye Başkan Adayına verilen destekler de çok dikkat çekiyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.