enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri Vatan Partisi’nden yazılı açıklama

Silivri Vatan Partisi’nden yazılı açıklama
14.07.2018
128
A+
A-

Silivri Vatan Partisi İlçe Başkanı Latif Aydın yazılı bir açıklama yaparak şunları kaydetti;

“15 Temmuz Amerikancı Fetullahçı kalkışmanın 2.yıl dönümünde başta kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

Amerikancı Fetullahçı kalkışma başarılı olsa idi

1.Fırat kalkanı ve zeytin dalı harekatları yapılamazdı ve Akdeniz’e inen kukla sözde kürt devleti kurulmuş olurdu. 2.Kıbrıs’tan Türk Askeri çekilmiş Kıbrıs elden çıkmış Donanmamız Akdeniz’e hapis olmuş olurdu.

3.Türk Ordusu ikiye bölünmüş kaos bir iç savaş ve binlerce insanımız hayatını kaybedecekti. Vatan Partisi durumu herkesten önce doğru saptadı bu bir Amerikancı Fetullahçı kalkışmadır Türk Ordusu en kısa zamanda bastıracaktır diyerek Ordumuza ve Milletimize cesaret ve yön vermiş kalkışmanın bastırılmasına öncülük etmiştir. Buradan 15 Temmuz gecesi kahramanca direnen Türk Ordusu ve Emniyet kuvvetlerimize Milletimize Şehitlerimize ve Gazilerimize saygılarımızı sunarız.

Latif Aydın – Vatan Partisi Silivri İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.