enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9616
ALTIN
2.325,62
BIST
9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de 30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaları gerçekleşti

A+
A-

Silivri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ile kutlandı. Törene Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gamze Almalı, Garnizon Komutan Vekili Muhabere Binbaşı Mustafa Çokgürbüz, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması ile başlayan törende Kaymakam Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Mustafa Çokgürbüz, katılımcıların bayramını kutladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Teğmen Hasan Yalçın yaptı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören sonrası Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün yapılmasıyla program sona erdi.

 

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ BU AKŞAM 
Silivri’de Zafer Bayramı kutlamaları bu akşam düzenlenecek Zafer Yürüyüşü ile devam edecek. Saat 20.00’da belediye binası önünden başlayacak programda kapsamında Atatürk Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirilecek. Saat 21.00’da ise Mehteran Takımı Silivrililer ile buluşacak.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.