enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3373
EURO
34,9659
ALTIN
2.325,93
BIST
9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yeşilin Her Tonu Çatalca’da Halkla Buluşuyor

Yeşilin Her Tonu Çatalca’da Halkla Buluşuyor
04.07.2018
120
A+
A-

İstanbul’un oksijen kaynağı, yeşilin her tonunu içinde barındıran, en yeşil ilçe Çatalca yeni bir yeşil alan kazanıyor. Projede çocuklar da yetişkinler de düşünülerek; çocuk oyun alanı, fitnes alanı, seyir terası, oturma alanları ve sirkülasyon yolları ile geniş bir yaşam alanı oluşturuluyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla 2009 yılından bu yana Çatalca Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cem Kara, ailelerin birlikte güzel vakit geçirebileceği, çocukların eğleneceği yeni yaşam alanlarının oluşturulması için tüm boş alanları değerlendirecek çalışmalara imza atıyor.

Çevre düzenlemeleri ve imar planlamalarıyla Çatalca’nın çehresini değiştiren Başkan Cem Kara, vatandaşların talepleri doğrultusunda tüm birimleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tahta Köprü Sokak’ta Hummalı Çalışma

Çatalca’ya yeni bir yaşam alanı kazandırmak adına Park ve Bahçeler Müdürlüğü son olarak Şair Necmettin Halil Onan Bulvarı ve Tahta Köprü Sokak kesişiminde bulunan yaklaşık 750 m² yüzölçümüne sahip alanda çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Projede çocuk oyun alanı, fitnes alanı, seyir terası, oturma alanları ve sirkülasyon yollarına yer verildi.

Yapımına başlanan alanda, kot farkı nedeniyle iki kademe oluşturuldu. Kademeler birbirlerine merdivenlerle bağlandı. Üst kademede fitnes alanı ve seyir terası şeklinde oturma alanları oluşturulurken alt kademede çocuk oyun alanı için geniş bir yer ayrıldı.

Çevre düzenleme çalışmasına bölgede yaşayan halk olumlu tepkiler verirken, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Parkın en kısa sürede; aydınlatması, bitkilendirmesi, çim alan tesisi ve kent mobilyaları ile tamamlanıp bölge sakinlerinin kullanımına sunulması planlanıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.