enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5246
EURO
34,8395
ALTIN
2.488,50
BIST
9.540,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YILIN İLK MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

YILIN İLK MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ
07.01.2019
116
A+
A-

Silivri Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, 7 Ocak 2019 Pazartesi Günü 10.00’da gerçekleşti.

Silivri Belediye Meclisi’nin 07/01/2019 Pazartesi tarihine rastlayan Ocak Ayı toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, saat 10.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Meclis toplantısında görüşüleN gündem maddeleri şu şekilde;

 

G Ü N D E M :

1- Belediye Meclisinin 2019 yılı çalışma takviminin görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

2- Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için kapalı oy ile oluşturulan komisyona Tamer Şişman, Osman Umuç, Melih Yıldız, Zafer Bıyıklı, Doruk Bulut seçildi.

3- Silivri İlçesi içerisinde bulunan isimsiz cadde ve sokakların isimlendirilmesi, İsim Tespit Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

4- Silivri Selimpaşa Mahallesi, 6725 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan 13, 14 ve 15 nolu dükkânların kütüphane olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı adına tahsisi ve 16 nolu dükkânın tahsisinin iptal edilmesinin görüşülmesi, Hukuk Komisyonuna Havalesi oy birliği ile kabul edildi.

5- Silivri Belediyesi 2019 yılında mevsimlik işçi çalıştırılmasının görüşülerek, oy birliği ile kabul edilidi.

6- Silivri Belediyesi 2019 yılında geçici işçi çalıştırılmasının görüşülerek, oy birliği ile kabul edilidi.

7- Silivri Belediyesi 2019 yılında sözleşmeli personel çalıştırılmasının görüşülerek, oy birliği ile kabul edilidi.

8- Silivri Belediyesi kadrolarında derece değişikliklerinin görüşülerek, oy birliği ile kabul edilidi.

9- TEM Bağlantı Yolu Doğusu ve Batısı ile Yakın Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları değişikliği İmar Komisyonuna Havalesi oy birliği ile kabul edildi.

10- Silivri’de bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına araç tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

11-Silivri Belediyesi ile Galatasaray Spor Kulübü arasında ortak hizmet projesinin geliştirilmesi İmar ve Hukuk Komisyonuna Havale edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.