enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yılmaz, Gazitepe ve Kadıköy’deydi

Yılmaz, Gazitepe ve Kadıköy’deydi
27.02.2019
121
A+
A-

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Kahvehane toplantısında vatandaşlara seslenen Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Gazitepespor’da forma giydiği 1989-1990 sezonundaki arkadaşlarıyla hasret gideren Yılmaz, arkadaşlarıyla birlikte futbol oynadığı yılları yad etti. Kendisini bekleyen kalabalığa seslenen Yılmaz, “Sizleri çok özledim, bu hasret bitecek, hizmet hasreti bitecek” mesajı verdi.
Yılmaz, konuşmasında şunları söyledi: “Biz, Silivri’de yapılmayan ve yapılamayanları, söz verilip ama unutulanları, her zaman ötelenen köylerimizi unutmayacağız dedik. 1990 yılındaki Gazitepe’yi hatırlıyorum, o günlerdeki refahı bolluğu hatırlıyorum, ama bugüne baktığımızda, Gazitepe ileri değil hep geri gitmiş. Hele ki 2009’dan sonra her geçen gün tarım ve hayvancılığın, imar sorunlarının çözülememesi nedeniyle köylerimizdeki gençlerimiz şehir merkezine göç etmiş. Silivri üzerine birçok projemiz var ama buradaki imar problemini çözeceğimizin müjdesini vermek istiyoruz. Gazitepe’ye uygun bir şekilde bu imar sorununu çözeceğiz. Tarım ve hayvancılıkla ilgili dertlere ortak olacağız. Hayvancılıkla uğraşan ama Silivri’de olmadığı için Esenyurt’taki mezbahaneye götüren ve daha ucuza satan hayvancımızın yanında olacağız. Çok modern bir hayvan satış yeri inşa edeceğiz. 10 yıldır yapılamayanlar Silivri’nin canına tak etti. Bu sorunların hepsini çözeceğiz. Seçildiğim günden sonra her zaman sizinle olacağım.” Gazitepe’den sonra Kadıköy’e geçildi. Yılmaz ve beraberindekiler kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Yılmaz, Kadıköy’ün sorunlarını iyi bildiğini burada da anlatarak çözüm sözü verdi.
Yılmaz’ın Gazitepe ve Kadıköy programına AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyesi adayları eşlik etti..

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.