enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Zafer Yalçın; “Gün geçmiyor ki Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir skandala imza atmasın!

Zafer Yalçın;  “Gün geçmiyor ki Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir skandala imza atmasın!
17.08.2018
130
A+
A-

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ahmet Ay, israf ve lüks düşkünlüğünü halen daha sürdürmektedir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Yalçın’ın açıklaması şu şekilde;

“Gün geçmiyor ki Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir skandala imza atmasın! Silivri Milliyetçi Hareket Partisi olarak, defalarca uyarmamıza ve ‘usulsüzlüklerinizin sürekli takipçisi olacağız’ dememize rağmen, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ahmet Ay, israf ve lüks düşkünlüğünü halen daha sürdürmektedir. Son olarak edinilen bilgiler neticesinde, müdür Sn. Ahmet Ay’ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makam aracı ile mesai saatleri dışında sabahları başka bir ilçedeki ikamet ettiği evinden alınarak, görev yeri olan Silivri’ye getirilip, akşam olduğunda ise tekrardan ikamet ettiği evine bırakıldığı ve bu bahsi geçen makam aracına ise 9 bin TL trafik cezası kesilmiş olduğu tespit edilmiştir.

 

“AY’IN EDERİNDEN AZ MIDIR?”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak toplum vicdanı ve devlet ahlakı adına soruyoruz…

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ahmet Ay, yaklaşık 4 yıldır ilçemizde görevli olmasına rağmen neden Beylikdüzü’nde  ikamet etmekte ısrarcıdır? Neden diğer devlet müdürleri gibi Silivri’de ikamet etmemekte ve devletimize yüklediği bu maliyetten tasarruf sağlamamaktadır?

Olayın detayına inmek gerekirse, söz konusu makam aracı şoförlü olarak kullanılmaktadır.  Silivri Beylikdüzü arası 40 kilometredir ve bu araç her sabah Silivri’den çıkıp, Beylikdüzü’ne İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün evine gidip, gelmekte ve bu işlemi akşamda eve bırakmak sebebi ile tekrar etmektedir. Bu işlem günde 160 kilometreye tekamül etmekte olup, İlçe Milli Eğitim Müdürünün görev süresi ile değerlendirildiğinde, ortaya çıkan yıpranma, yakıt, periyodik bakım masrafları da dahil olmak üzere, maliyeti Sn. Ahmet AY’ın ederinden az mıdır?

Söz konusu bu araç, sabah İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte acaba hangi okul müdür ve müdür yardımcılarına servis hizmeti sağlamaktadır? İlçe Milli Eğitim Müdürünün bu araçtan faydalanmasına imkan sağladığı o memurlar ile ne tür bir bağı vardır?

Devletimiz şuanda ekonomik sıkıntılar ile mücadele etmekte iken, bu saltanattaki ısrarcılık nedir?

 

“BU HAKKI NEREDEN ALIYOR”

Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünya devletlerine örnek ve öncü olarak ekonomik mücadelesini sürdürüyor iken, devlet büyüklerimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve  bürokratlarımız maaşlarını hazineye bağışlıyor iken, iş adamlarımız üretim kapasitelerini arttırıyor iken ve en önemlisi milletimiz ekonomik sıkıntılarına rağmen devletine olan inanç ve bağlılığını arttırarak bu ekonomik mücadelede elini taşın altından sakınmıyor iken, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü hangi haklı gerekçe ile yüce Türk devletine böyle bir maliyet yüklemeyi kendisinde hak görmektedir? Hangi vicdan rahatlığı ile bu saltanatını sürdürmektedir? Kendisine bu imkanları sağlayan devletine bu keyfi maliyeti yükleme hakkını nereden ve kimden almaktadır?

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bahsi geçen konunun takipçisi olacağız…

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, bu konunun en üst düzeyde araştırılıp gereğinin yapılması maksadı ile ilgili kurumun müfettişleri, il valiliği ve ilçe kaymakamını göreve davet ediyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, konunun takipçisi olacağımızı kamu oyuna saygı ile duyuruyoruz.”

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.