enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5023
EURO
34,9545
ALTIN
2.429,94
BIST
9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

12.BELEDİYE BAŞKANLIĞI MİNİKLER TURNUVASI BAŞLIYOR.

12.BELEDİYE BAŞKANLIĞI MİNİKLER TURNUVASI BAŞLIYOR.
03.10.2018
109
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile ortaklaşa düzenlenen ‘12. Küçükçekmece Belediye Başkanlık Minikler Futbol Turnuvası başlıyor.

 

Son yıllarda Altyapı seviyesinde büyük başarılara imza atarak adından sıkça söz ettiren Küçükçekmece İlçesinin, Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile ortaklaşa düzenlenen ’12. Küçükçekmece Belediye Başkanlık Minikler Futbol Turnuvası 13 Ekim Cumartesi tarihin de başlıyor.
12. Küçükçekmece Belediye Başkanlık Minikler Futbol Turnuvası 2 Grupta tek devreli lig usulü oynanacaktır. Gruplarında ilk 4′ sırayı alan takımlar çeyrek final oynamaya hak kazanmış olacaklar. Minikler Futbol Turnuvasında Türkiye Futbol Federasyon’dan 2018-2019 sezonu oynadığı kulüp adına lisansı çıkmış 2006, 2007 ve 2008 doğumlu oyuncular oynanacaktır. Oyuncu değiştirme serbest bırakılacak. 2006 doğumlu ve daha sonra doğmuş olan lisanslı oyuncuların lisanslarında TFF tarafından yaş grubuna uygunluğu yoktur kaşesi, vurulmuş ise bu turnuvada oynatılamaz. Kız futbol takımı turnuvaya 2005 doğumlu ve daha sonra doğmuş olan futbolcular ile katılabilir.
Her takım 2005 doğumlu ve daha sonrası doğmuş olan en fazla 3 kız futbolcu oynatabilir. Müsabakalar 4 numaralı top ile oynanır. 30’ar dakikalık 2 devrede oynanacak. Centilmenlik dışı hareket eden sporcuların kararını Tertip Komitesi verecek. Kulüplerin sporcularına TFF tarafından lisans çıkarmaları gerekiyor. Lisansı olmayan sporcuların müsabakada oynamayacağı ifade edildi.

Kaynak: Recep KARAGÖZ

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.