enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

A. Refik Bek; “TEKER SİLİVRİSPOR TARİHİNİ ÖĞRENSİN”

A. Refik Bek;  “TEKER SİLİVRİSPOR TARİHİNİ ÖĞRENSİN”
26.06.2019
149
A+
A-

Hafta sonu yapılacak olan Silivrispor kongresi öncesi başkan adaylarından Cenk TEKER in yaptığı basın toplantısını izledim.

Projeler ve hedefler açısından kulağa hoş gelen söylemler vardı. Fakat kulüp başkanlığına aday olan bir kardeşimizin Silivrispor tarihinden bihaber olması çok düşündürücü geldi bana.

AKADEMİSYENE YAKIŞMADI

Akademisyen kimliğini de gündeme getiren Cenk TEKER kendisine sorulan bir soru üzerine ‘ 2009 yılında kardeşim Serdal Teker kulübün anahtarını kaymakamlıktan aldı ‘ cümlesini kurdu. Akademisyen olduğunu iddia eden Sayın Teker belli ki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş.

BİR KENARA NOT EDİN SAYIN TEKER

2008-2009 sezonunda Silivrisporu arkadaşlarımla yönetiyorduk. 2009 yerel seçimleri sonrası yerel yönetim de değişiklik olunca, yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte yeni Başkanın istediği bir yönetimle yola devam etmesi adına görev süremizin dolmasına 2 sene varken olağanüstü kongre kararı aldık. Bu süreçte yönetim kurulu üyesi bir kardeşimiz başkanlığa aday olmak istedi. Kendisine ‘ bunun şık olmayacağını, Başkanın kendi ekiyle Silivrisporu yönetmesinin kulüp menfaatleri gereği doğru olacağını ‘ söyledim. Sağolsun kardeşimiz beni kırmadı ve aday olmadı. O sırada kamuoyunda bir kaç kişinin ismi dolaşıyordu. Bir gün iş yerime Mutlu MEMİŞ ziyaretime geldi. ‘ Başkanım biz genç bir ekiple kulüp yönetimine talip olmak istiyoruz ‘ dedi. Kendilerine ‘ Hayırlı olsun’ dedim ve tebrik ettim. Daha sonrada olağanüstü kongre günü Serdal TEKER başkanlığında genç yönetim tek listeyle seçime girdi ve seçildiler. Yani biz Silivrisporun anahtarını 2009 da kaymakamlığa teslim etmedik, Serdar TEKER de anahtarı kaymakamlıktan almadı. Kongreyle geldik, kongreyle de görevi devrettik.

HEDEFLERİNİZ BENİ MUTLU ETTİ

Silivrisporun Başkanlığına aday olan Cenk TEKER. kardeşimizin hedefleri bizleri mutlu etti. Ancak Sayın Teker biraz Silivrispor tarihini araştırıp öğrenseydi , 2008 yılında Yönetimimiz göreve seçildikten sonra futbol dışında, Voleybol, basketbol, yelken ve su sporları , Tekwando ve Engelliler şubelerinin kurulduğunu , bunlarla ilgili yaz okulları açıldığını öğrenecekti. Yani biz 2009 da olağanüstü kongreyle Silivrispor yönetimini Kardeşi Serdal TEKER e devrederken futbol ve halkoyunları branşları dahil, Silivrisporun 7 dalda Şubesi bulunuyordu. HAYIRLI OLSUN Silivrispor kongresi öncesi Cenk TEKER ve ekibiyle birlikte kongrede aday olacak herkese başarılar diliyorum. Silivri ve Silivrispor hepimizin. Her zaman Silivrispor için , seçilecek olan yönetime destek olup, kulübümüzün başarılı olması adına katkı sunacağız. Kongremiz Silivri’mize ve Silivrisporumuza şimdiden hayırlı olsun.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.