enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Ahmet Şimşek, Bozoğlu’na ‘Samurai Kılıcı’ hediye etti

Ahmet Şimşek, Bozoğlu’na ‘Samurai Kılıcı’ hediye etti
05.08.2018
134
A+
A-

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Ahmet Şimşek Spor Merkezinde kuşak sınavında başarılı olan öğrenciler için düzenlenen programa katıldı.

Programa ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılan Başkan Bozoğlu’na, Grand Master Ahmet Şimşek tarafından Onur Belgesi ve Samurai kılıcı hediye edildi.
AHMET ŞİMŞEK HOCAMIZ 30 YILDIR GURURUMUZ
Kendi adıyla kurduğu spor merkezide, 30 yıldır gençlere savunma sporları eğitimi veren, bugüne kadar bir çok öğrencisi yurt içi ve yurt dışında üstün başarı sağlayan Grand Master Ahmet Şimşek kuşak sınavını başarıyla geçerek bir üst kuşağa geçen öğrencileri için hazırladığı törene katılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve beraberindeki heyete katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Bozoğlu’na günün anısına Onur Belgesi ve Samurai Kılıcı da hediye eden Grand Master Ahmet Şimşek, Başkan Bozoğlu’na çıktığın bu kutlu yolda kılıcın keskin olsun diyerek, amacının Silivri’de yaşayan gençlere sahip çıkmak ve onları dışarda bekleyen kötü alışkanlıklardan koruyarak sporcu olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.  AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ise ilçe başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldığı törende Ahmet Şimşek hocanın, 30 yıldır yetiştirdiği yüzlerce öğrenci ile Silivri’de isminin onur ve gururla anıldığını, yurt iç ve yurt dışı müsabakalarında ki başarısından dolayı da her zaman mutluluk duyduklarını ifade ederek, Spor Merkezi kurucusu Ahmet Şimşek hocayı ve öğrencilerini tebrik etti. Öğrenci velilerinin de iştirak ettiği törende öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösteri de katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Program katılımcılar ve öğrenci velilerine verilen onur belgesi ve öğrencilere verilen kuşak diplomaları ile sona erdi.

Kaynak: http://www.yorungehaber.com

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.