enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Alibeyspor’dan sezon planlama toplantısı

Alibeyspor’dan sezon planlama toplantısı
29.06.2018
109
A+
A-

Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Kümede mücadele etmeye hazırlanan Alibeyspor’da Başkan Ali Tonta yeni sezon öncesinde yönetimini toplantıya davet ederek sezon planlamasını yapmaya başladı.

Geçtiğimiz sezon grubunda şampiyon alarak Süper Amatör Kümeye çıkan Alibeyspor’da hedefler konuluyor. Şampiyon takımı bozmadan takviyelerle yoluna devam etmeye hazırlanan kulüpte Başkan Ali Tonta yönetimini toplantıya çağırdı. Önceki akşam kulüp idari binasında tüm yönetimi ile birlikte toplantı yapan Ali Tonta yeni sezonun planlamasını da yaptı. Amatör liglerin en köklü kulüplerinden olan Alibeyspor’da genç kadro korunacak ve hocaların gerekli gördüğü bölgelere nokta transferler yapılacak.

 

OYUNCULARIMA GÜVENİM SONSUZDUR

Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta; “Alibeyspor her zaman amatör liglerin en köklü ve iddialı kulüplerinden olmuştur. Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Kümede mücadelemizi vereceğiz. Geçen sene şampiyonluğa ulaşan takımı bozmadan yolumuza devam etme niyetindeyiz. Takımında emek veren tüm oyuncularımın sahnelediği performanstan son derece memnunum. İnanıyorum ki bu sezon bu kadro ile ligimizi en iyi yerde tamamlayıp hak ettiğimiz hedefe ulaşacak bir kadro yapısına sahibiz. Yeni sezon planlamasını yapmak için teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerimizi bir toplantıya davet ettim. Bütçemizi ve yol planımızın son şeklini vereceğiz” diye konuştu.

 

SALI GÜNÜ HOCALARLA TOPLANTI

Yönetim kurulu ile yapılan toplantının ardından Başkan Ali Tonta takımın hocaları Uğur Alper ve İbrahim Eğin’i de Salı yapılacak olan toplantıya çağırdı. Hocaların raporları ile yeni sezon çalışmalarına başlayacak olan Alibeyspor ilk olarak iç transferini tamamlayacak.

Kaynak: Engin AKIN

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.