enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2300
EURO
35,0201
ALTIN
2.437,99
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar Finallerde: 1-0

Avcılar Finallerde: 1-0
25.04.2017
141
A+
A-

U 19 Türkiye Birinciliği 2.Tur final maçında Avcılar Belediyespor 90 dakikası mükemmel bir mücadeleye sahne olan maçta Tunasporu 1-0 mağlup ederek Türkiye Şampiyonasında oynamaya hak kazandı.

Bağcılar Mahmutbey Stadı’nda oynanan maçın tek golü 38. dakikada Burak Üstünyer’den geldi. Karşılıklı gol pozisyonlarının yaşandığı maç denk kuvvetlerin mücadelesine sahne oldu. Çok üst bir seviyede oynanan maçta Tunaspor 1-0 yenik duruma düştükten sonra oyunu çevirmek için olağanüstü bir mücadele ortaya koymasına rağmen sonucu değiştiremedi. Tam bir taktik savaşına sahne olan maçta Avcılar Belediyespor ilk yarıda golü bulmanın avantajını da çok iyi kullandı.

Maçın son 10 dakikalık bölümündeki inanılmaz Tuna baskısından da gol yemeden çıkan Sarı Siyahlılar Kemal Aktaş yönetiminde Türkiye Şampiyonasında oynamaya hak kazandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.