enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,7220
ALTIN
2.497,58
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’da Fenerbahçe Rüzgarı

Avcılar’da Fenerbahçe Rüzgarı
21.02.2017
132
A+
A-

Avcılar Fenerbahçe Şubesi’nin kurulması için start verildi. Kurucu başkanlığını Avcılar Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Güneri’nin yaptığı kurucu yönetim ikinci toplantısına Firuzköyspor Sosyal Tesisleri’nde imza attı.

Basın mensuplarına açık olarak yapılan toplantıda Fenerbahçe Avcılar Şubesi’nin kurulması için düğmeye basıldı. Toplantıya ilk etapta kurucu yönetim kurulunun yanısıra Avcılar ilçesindeki Fenerbahçe gönüllüleri katıldı. Toplantıların ilerleyen aşamalarda daha geniş kapsamlı yapılacağı, 201 temsilci üyenin bulunması halinde şubenin resmen kurulması için Fenerbahçe spor kulübüne resmi başvuru yapılacağı belirtildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan kurucu başkan Ünal Güneri Avcılar’ın büyük bir Fenerbahçe potansiyeline sahip olduğunu, bu işe kar topu gibi başlayıp çığ gibi büyüyeceklerini söyledi. Toplantıya katılan Fenerbahçe Avcılar Bölge Başkanı Taylan Akkaya da Avcılar’da büyük bir potansiyel gördüklerini, çalışmaları da yakından takip edeceklerini söyledi.

Akkaya “Burada şubeleşmemiz için ciddi bir örgüt çalışması yapmamız lazım.” ifadesini kullandı. Toplantının ilerleyen bölümde katılımcılar kendilerini tek tek tanıttı. Şube kurucu başkanı Ünal Güneri de katılımlarından dolayı tüm misafirlerine tek tek teşekkür etti. Toplantıya katılan Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürü Yener Şayir ve Avcılar Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Yunus Yıldırım’ın da koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu, şube oluşumu için de elini taşın altına koydukları elimize ulaşan bilgiler arasında.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.