enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4905
EURO
34,9626
ALTIN
2.434,41
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Avcılar’da Otogar ve Stadyum Hazır

Turgut Özal Stadyumu’nun Yıkımından Esnaf ve Sporcular Mağdur Olmayacak

Avcılar’da Otogar ve Stadyum Hazır
14.01.2016
331
A+
A-

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak,  Avcılar Turgut Özal Stadyumu’nun İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) tarafından yıkılmaya başlamasıyla birlikte stadın tribün altında bulunan esnafların ve stadı kullanan amatör spor kulüplerinin mağdur olmayacağını söyledi.

 

Avcılar Belediyesi OTOGAR’ı Hazır

Avcılar Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Turgut Özal Stadyumu tribün altında bulunan esnafların mağdur olmaması için tedbirini önceden almış ve geçtiğimiz yıl Şubat ayında, Cihangir Mahallesi Reşitpaşa Caddesi üzerinde yapılan Yolcu Aktarma İstasyonu’nu hazır hale getirerek esnafın beğenisine sunmuştu.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, yıkımı başlayan Turgut Özal Stadyumu’nda incelemelerde bulundu. Stat altında bulunan esnaflarla da görüşen Başkan Dr. Handan Toprak, Avcılar Belediyesi Yolcu Aktarma İstasyonu’nun hazır olduğunu ve esnafların oraya taşınabileceklerini söyledi.

Başkan Dr. Handan Toprak, İBB tarafından Turgut Özal Stadyumu’nun yıkılmasının uzun yıllar gündemde olduğunu belirterek; “Turgut Özal Stadyumu İBB’nin uygulayacağı proje için yıkım işlemleri yine İstanbul Büyük Şehir Belediyesince başlatıldı. Biz buradaki esnaflarımızın mağdur olmamaları için Avcılar Belediyesi olarak önlemimizi çok önce aldık yaklaşık bir yıl önce, Avcılar’ın şehirlerarası otobüs işletmelerine vereceğimiz bürolarla ve çok geniş açık alanıyla çok rahat bir şekilde araçlarını park edebilecekleri, yolcularını indirip bindirebilecekleri modern yolcu aktarma istasyonumuzu tamamlayarak esnaflarımızın beğenisine sunduk. Esnaflarımız  kendileri için hazırladığımız yolcu aktarma istasyonumuza taşınabilirler” dedi.

 

Modern Stadyumumuz Hazır

Turgut Özal Stadyumu’nun yıkımının başlamasıyla birlikte burada antrenman ve maç yapan Amatör Spor Kulüpleri ve sporcularında mağdur olmamaları için Avcılar Belediyesi, amatör spor kulüpleri ve sporculara için Avcılar Belediyesi Firüzköy Stadyumu’nun kapılarını açtı.

Amatör spor kulüplerinin ve sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak,  Turgut Özal Stadyumu’nun yıkılmaya başlamasıyla birlikte burada antrenman yapan amatör spor kulüplerinin ve sporcuların mağdur edilemeyeceğini söyledi. Başkan Dr. Handan Toprak, “Avcılar Belediyesi olarak amatör kulüplerimizin araç ve saha ihtiyaçlarını karşılarken belediyemiz stadyumunda çamaşır yıkama hizmeti dahi sunuyoruz. Amatör spor kulüplerimizin ve sporcularımızın bu durumdan olumsuz etkilenmemeleri için spor kulüplerimizi ve sporcularımızı belediyemizin stadyum hizmetinden faydalanabileceklerdir” dedi.

avcılar belediyesi stadyumu (1) avcılar belediyesi stadyumu (2) avcılar belediyesi stadyumu (3) avcılar belediyesi stadyumu (4) avcılar belediyesi stat (2) avcılar belediyesi stat başkan yıkım alanı inceleme başkan yıkım alanı inceleme1 turgut özal stadyumu yıkım başladı (1)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.