enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,8142
ALTIN
2.493,71
BIST
9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

B.MİMAROBA SALLADI, YIKAMADI: 0-0

B.MİMAROBA SALLADI, YIKAMADI: 0-0
08.10.2019
125
A+
A-

Süper Amatör Küme 3.Grupta oynanan maçta B.Çekmece Mimaroba kendi sahasında ve seyircisi önünde çıktığı maçta İstanbul Güngören önünde etkili bir 90 dakika çıkarmasına rağmen karşısında etten duvar ören rakibini geçemedi: 0-0.

Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanan maç başladığı gibi golsüz bitti. Sezonun ilk maçında deplasmanda G.O.Paşa’ya 1-0 kaybeden B.Çekmece temsilcisi ilk maçtaki etkili oyununu ikinci maça da taşımasına rağmen gol yollarında başaralı olamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. 90 dakikası tam bir taktik savaşına sahne olan maçta konuk takım topun arkasına geçerek kendi sahasında bekledi. Oyunu rakip yarısahada oynayan B.Çekmece Mimaroba topa daha çok sahip olup oyunu daha çok rakip yarı yarısahada oynamasına rağmen oyununu sonuca yansıtamadı. Bu sonuçla iki takım da ikinci hafta sonunda ilk puanlarıyla tanıştı.

PROTOKOLDE BÜYÜK DOSTLUK

Bu arada maçı B.Çekmece  Mimaroba Kulüp Başkanı  Taner Temelkuran ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul Güngörenspor Kulüp Başkanı Hacı Sürmeneli ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izledi.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.