enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5225
EURO
34,9664
ALTIN
2.434,64
BIST
9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece Tepecikspor, son nefeste: 2-0

Büyükçekmece Tepecikspor, son nefeste: 2-0
17.09.2018
154
A+
A-

TFF 3. Lig 1. Grupta sezona oldukça kötü başlayan ve ardı ardına alınan mağlubiyetlerle camianın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak için çıktıkları Karbel Karaköprü Belediyespor maçında istenileni yaptılar ve üzerlerindeki kara bulutları son nefeste olsa bile dağıtmasını bildiler. 

Yeşil-beyazlıları galibiyete taşıyan isimler 89. dakikada Penaltıdan Alihan Aydın ve 90. dakikada Aykut Sevim oldu.

İki takımda maça tutuk başladı

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadında oynanan maça her iki takımda oldukça tutuk başladı. İlk 45 dakikada iki takım da kaleye gitmekte zorlandı. Orta saha mücadelesinde geçen müsabakaya bir puan için çıkan konuk Karbel Karaköprü Belediyespor, bunu son üç dakikaya kadar taşıdı fakat özellikle ikinci yarının son çeyreğinde etkisini arttıran ve istekli bir oyun ortaya koyan Büyükçekmece Tepecikspor karşısında sonunu getiremedi.  İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakanın ikinci yarısında ilk yarıya oranla biraz daha hareketli görünen Büyükçekmece Tepecikspor, maçı en çok isteyen taraf olduğunu gösterdi.

Hakan Bayraktar, takımı ateşledi

  1. dakikadan sonra orta alanın sağ tarafında görev yapan tecrübeli oyuncu Hakan Bayraktar’ın ve oyuna Fırat Bozkurt’un yerine 46. dakikada dahil olan Eren Yıldırım, Yusuf Atay’ın yerine 72. dakikada giren Alihan Aydın’ın mükemmel oyunları maçı forsa etmeye yetti. İleride Aykut Sevim’in akıllı duruşu ve rakibini sürekli rahatsız edişi ise galibiyette ayrı bir rol oynadı. Attığı akıl dolu golle skoru perçinleyen Aykut Sevim, takımına büyük moral verdi.

    İlker Erdem’in müdahalesi yerindeydi

    Yeşil-beyazlıların Teknik Direktörü İlker Erdem, kilitlenen ve oyun kurmakta zorlanan takımı için ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle maçı lehlerine çevirmesini bildi. İkinci yarıda Alihan Aydın, Eren Yıldırım ve Onur Edem’e görev veren İlker Erdem, maçı kazanacak hamleleri yerinde yaparak üç puanın adeta mimarlarından oldu.

    Akgün Duru’da maçı izledi

    Ligin 4. Haftasında Büyükçekmece Tepecikspor’u kendi sahalarında konuk edecek olan Silivrispor’da Kulüp Başkanı Akgün Duru’da, Büyükçekmece Tepecikspor Kulüp Başkanı Mehmet Eyüboğlu ile birlikte maçı Protokol Tribününden izledi. Kulüp Başkanı arasındaki dostluk rüzgârları zorlu maç öncesi iyi görüntülere sahne oldu. Pazar günü oynanacak olan Bölge Derbisi öncesi Silivrispor Kulüp Başkan Duru, Büyükçekmece Tepecikspor’u yakından görme ve izleme imkanı buldu.

    Maça ilgi beklendiği gibi olmadı

    Büyükçekmece Tepecikspor ile Karbel Karaköprü Belediyespor arasında oynanan maçta tribünler yine boş kaldı. Maça ilginin az olması, Büyükçekmece Tepecikspor yönetimini ve futbolcuları üzdü. Az sayıdaki taraftar topluluğu takımlarını bu zor günde yalnız bırakmayarak müsabaka sonrası galibiyeti futbolcularla büyük bir coşku ile kutladı.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.