enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5340
EURO
34,9280
ALTIN
2.439,99
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çantaköyspor bırakmadı: 2-2

28.02.2017
101
A+
A-

Amatör 2.Küme 3.Grupta ilk haftanın galip iki takımını karşı karşıya getiren maçta Çantaköy ile Ovayenice’nin nefesleri kesen, kırmızı kartların damga vurduğu maçta gol düellosu 2-2 bitti.

İsmet Akkaya yönetimindeki Ovayenice deplasmanda 2-0 öne geçtiği maçı 9 kişi tamamlarken ev sahibi Çanta arka arkaya bulduğu gollerle yenilginin ucundan döndü.

Konuk Ovayenicespor’da tüm oyuncular son bölümünü 9 kişi oynadığı maçta iki kişilik mücadele etti.

Tam bir taktik savaşına sahne olan maçta ilk yarıda daha çok fiziksel bir mücadele izledik. Çantaköy ev sahibi olmasına rağmen yüzünü kaleye dönemedi. Ovayenicespor rakibinin topla buluştuğu bütün pozisyonlarda topun arkasına geçerek rakibinin yüzünü kendi kalesine çevirmesine izin vermedi.

İlk yarı boyunca Çantaköy’ü kalesinden uzakta tutan konuk takım 45. dakikada Samet’in attığı golle de soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıya da iyi başlayan konuk takım 53. dakikada kaptan Çağatay’la bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı.

İki farklı yenik duruma düştükten sonra tüm riskleri alan Çantaköyspor 76. dakikada Emre’nin golüyle farkı bire indirdi: 1-2. Golden sonra kırmızı kartlar havada uçuşmaya başladı.

Konuk takım 77. dakikada Rıza, 86. dakikada da Görkem kırmızı kart görünce sahada 9 kişi kaldı. Çantaköyspor 88. dakikada Mete’nin attığı golle skoru belirledi: 2-2.

Kalan sürede başka gol olmayınca takımlar puanları paylaşmak zorunda kaldı.

MAÇ 25 DAKİKA GEÇ BAŞLADI

Bu arada maçtan önce çorap krizi yaşandı. Maçın hakemi Fatih Kömel iki takımın da aynı renkte çorapla sahaya çıktığını görünce ev sahibi ekipten farklı renk bir çorap giymesini istedi. Bu istek üzerine maç yaklaşık olarak 25 dakikalık bir gecikmeyle başladı.

Ovayenicespor Teknik Direktörü İsmet Akkaya ve Yeşil Siyahlı yöneticilerin karşılaşmanın ev sahibi ekibin yedek çorap bulundurmamasından dolayı 25 dakikalık gecikme nedeniyle isyan ettiği, federasyondan yetkilileri arayarak da sitemde bulunduğu kaydedildi.

Haber: İskender KORDU

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.