enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5883
EURO
34,7375
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çantaköyspor Uzun’la yola devam dedi

Çantaköyspor Uzun’la  yola devam dedi
30.07.2018
117
A+
A-

Silivri’de tarihinde ilkleri yaşamakta olan Çantaköyspor yeni sezon öncesinde olağan üstü genel kurulunu yaptı ve yapılanmasını hızlandırırken Başkan Devrim Uzun’da güven tazeledi.

İstanbul Süper Amatör Küme’nin en yeni ekiplerinden olan Çantaköyspor gerçekleştirdiği genel kurulda mevcut Başkan Devrim Uzun ve ekibi güven tazeleyerek yoluna devam kararı aldı. Çanta Mahallesi Düğün Salonunda yapılan olağanüstü genel kurula Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Birleşik Esnaf Oda Başkanı Nuray Koçer, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve çok sayıda delege katılım sağladı.

ZORLU BİR LİGDE TARİH YAZACAĞIZ

Yeni sezon öncesinde tahmini bütçe onaylandı. Yapılan seçimli kongrede Süper Amatör Küme için tahmini bir bütçe de belirleyen Çantaspor’da bu bütçe delegeler tarafından da onaylandı. Kongre sonunda bir konuşma yapan Çantaköyspor Kulüp Başkanı Devrim Uzun; “Yeni sezonda tarihimizde bir ilki yaşayarak İstanbul’da ilçemizin adını en iyi şekilde temsil edeceğimiz Süper Amatör Kümede mücadelemizi vereceğiz. Bu lig oldukça zorlu ve bir o kadar da özverili bir ligdir. Günümüzde birçok İstanbul takımı bu ligde mücadele etmekte zorlanırken bizler de mücadele gücümüzü yükseltebilmek için bütçelerimizi zorlayacağız. Bizleri destekleyen herkese sonsuz teşekkür ederim. Gerçekten zorlu bir lig ve bu ligde hüsrana uğramamak için bütçeye ihtiyacımız var. Sizlerden destek istiyoruz. Ne olursa 100 TL verende 25 bin TL veren de mahallemizin gençlerine yatırım yapmış olur. Grubunda en fazla kendi mahallesindeki gençle mücadele eden bir takımız ve bununla da gurur duyuyoruz. Bizleri desteklediğiniz için teşekkür ederim” dedi.

ELİT BİR LİGDE MÜCADELE EDECEKTİR ÇANTA

Yapılan kongrede kısa bir konuşma yapan Alibeyspor Kulüp Başkanı, İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta; “Gerçekten de İstanbul Süper Amatör Ligi birçok ligden daha zorlu ve güzeldir. Birbirinden değerli ve hedefi olan kulübün mücadele ettiği elit bir ligdir. Bu nedenle bu ligin ne denli zorlu olduğunu da en iyi bilenlerdenim. Siz değerli Çantalı delegelerin desteği olmazsa bu ligde tutunmak çok zor olacaktır. Desteğinizi kulübünüzden esirgemeyin” dedi.

BALCIOĞLU, FUTBOL ŞANSLARI YANLARINDA OLSUN

Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu yaptığı konuşmasında; “Belediye olarak elimizden gelenin en iyisini kulüplerimize sunmaya çalışıyoruz. Bende futbol altyapısından yetişerek ve ilçemizdeki kulüplerde top oynadığım için ne denli şartlarda çalışmalar yapıldığını en iyi bilenlerdenim. Dileğim o dur ki Çantaköyspor’umuz liginde iyi olacaktır. Futbol şanslarının bol olduğu bir yeni sezon diliyorum ve yapılan kongrede güven tazeleyen değerli kardeşim Devrim Uzun’a da başarılar diliyorum” dedi.

GÖÇENGİL; BAŞARILAR DİLERİM

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil yaptığı kısa açıklamasında; “Yapılan kongrenin Çanta’ya hayırlı olmasını diliyorum. Spor ve futbol gerçekten zor branşlar. Tüm Çantaköysporlulara yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.