enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5707
EURO
34,7707
ALTIN
2.491,02
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor ligi bitirdi 1-1

Çatalcaspor ligi bitirdi 1-1
24.04.2018
116
A+
A-

TFF 3.Lig 1.Grupta ligde kalma savaşı veren Çatalcaspor, sahasında 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Kozan Belediye ile 1-1 berabere kalarak bitime iki hafta kala kümede kalmayı garantiledi.

Çatalca Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Çatalcaspor’da Teknik Direktör Kadir Akbulut ikinci yarıda yaptığı değişikliklerle maçı çeviren isim oldu. Akbulut’un son bölümde yaptığı hamleler ligde kalmasını sağlayan 1 puanı getirirken mücadelede karşılıklı goller konuk takım adına 38. Dakikada penaltıdan Emrah Kaya’dan, ev sahibi ekip adına da 71.  dakikada Barış Kazer’den geldi. Bitime iki hafta kala ligde kalmayı garantileyen Çatalcaspor için deplasmanda şampiyon Manisa BBŞB ve kendi sahasında oynayacağı Batman Petrol maçları formalite haline geldi. Kozan Belediye de aldığı 1 puanla ligde kalma yolunda dev bir adım attı. Maçın ilk yarısında Çatalcaspor kendi vasatının altında bir mücadele ortaya koydu. İlk 45 dakikadaki tek gol konuk takımdan geldi. Adana temsilcisi 38. Dakikada penaltıdan Emrah Kaya’nın attığı golle 1-0 öne geçti.  İlk yarıda beklenen futbolunun altında kalan temsilcimiz ikinci yarıda da rakibi üzerinde istediği baskıyı kuramadı. İlk yarıda skor avantajını yakalayan Kozan Belediye ikinci yarıda savunma ve orta saha bloklarını yakın oynatarak Çatalcaspor’u tehlike hunisinin dışında tuttu. Çatalcaspor Teknik Direktörü Kadir Akbulut sıkışan oyunu açmak için Deniz hamlesiyle kanatlara hareketlilik getirirken Kozan savunması da zenginlik kazanan Çatalca hücumları karşısında zorlanmaya başladı. 71. dakikada gelişen Çatalcaspor atağında ev sahibi ekip Barış Kazer’in golüyle beraberliği sağlayarak skoru 1-1 yaptı. Deniz’in kanatları hareketlendirmesinin ardından Ömer Faruk Acı da görev yaptığı son 20 dakikalık bölümde hem Kozan kontrataklarına karşı Veysel ve Sertaç’la birlikte kesicilik görevi yaptı hem de kazandığı topları çok iyi dağıtarak üçüncü bir oyun kurucu gibi oynadı. Çatalcaspor ataklarının daha arttığı ve ikinci gole çok yaklaştığı son 15 dakikalık bölümde de bütün organizasyonlar Ömer Faruk Acı’nın getirdiği paslarla başlarken genç oyuncu iki kişiyi geçip ceza alanı içinde karşı karşıya kaldığı pozisyonda rakibi kendisini çekip yere düşürmek istemesine rağmen pozisyonu devam ettirerek vuruşunu yaptı. Genç oyuncunun vuruşunda dengesini de kaybetmesinin etkisiyle top üstten auta çıktı. Maçın son bölümünde yaptığı baskıdan sonuç alamayan Çatalcaspor buna rağmen 1-1’lik sonuçla bitime iki hafta kala ligde kalmayı garantilemiş oldu.

Kaynak: Engin AKIN

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.