enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalcaspor’a EYP engeli

Çatalcaspor’a EYP engeli
01.05.2017
110
A+
A-

Ülkemizde varolan terör eylemleri spor’uda vurdu. TFF spor toto 3.lig 2. Grupta geçtiğimiz cumartesi günü oynanması gereken Dersimspor- Çatalcaspor karşılaşması, Çatalcaspor kafilesinin yol güzergahında bulunan bomba düzeneği nedeniyle sarı kırmızılı ekip, maçın oynanacağı sahaya güvenlik güçlerinin izin vermemesinden dolayı 1 saat geç gitti. Öte yandan TFF ‘nin ise spor’un maruz kaldığı terör eylemi sonrasında sessizliği bürünmesi spor kamuoyunda soru işaretlerine neden oldu.

TFF spor toto 3.lig 2. Grupta play-off ‘a çıkabilmek için son karşılaşmasını Dersim’de oynamak için geçtiğimiz Cuma günü Elazığ’da kampa giren Çatalcaspor kulübü kafilesi, 29.04.2017 cumartesi günü Dersim sahasına gidebilmek için kamp yerinden ayrıldı, aynı gün saat 12:15’ te kafilenin geçiş gürezgahın da bulunan Tunceli – Elazığ Karayolu, terör örgütünün EYP düzeneğini Akpazar beldesi, sürek köprüsü altına yerleştirdiği gerekçesiyle geçişlerin durdurulması nedeniyle Çatalca spor kafilesi ölümden döndü. Yaşanan talihsiz olayın ardından her hangi bir can kaybının olmaması sevindirici olarak karşılanırken, hakemin de maçı oynatmamaması sonrası Çatalcaspor’un Dersimspor karşısında mağlup kabul edildiği yönünde kamuoyunda algı yaratmaya çalışan bazı kesimler ise özellikle Çatalcaspor taraftarları ve spor camiası tarafından tepkiyle karşılandı.

Dersimspor- Çatalcaspor karşılaşmasının ne zaman oynanacağı ya da Çatalcaspor’un mağlup kabul edildiği yönündeki kamuoyundaki görüşlerin ardından gözler Çatalcaspor kulüb Başkanı Hasan Gökçe ye çevrildi Başkan Gökçe “ Dersimspor’la oynayacağımız karşılaşmanın gününü bekliyoruz, TFF kulübümüzün mağlup sayıldığı yönünde her hangi bir karar vermemiştir. Zaten yaşananlar ortadadır. Kulübümüz Dersimspor’la maçını oynamak için gününde ve saatinde yola çıkmış. Ancak ne yazık ki Ülkemizde zaman zaman yaşanan terör eylemlerinden birine maruz kalmış, birkaç çapulcunun tuzakladığı bomba düzeneği ile karşı karşıya kalmıştır. Bizi burada en çok sevindiren olay emniyet güçlerimizin durumu erken fark etmeleri, bizim ve futbolcularımızın hayatta ve sağlıklı olmalarıdır. Tüm emniyet güçlerimize yönetim kurulum, futbolcular ve Çatalca halkı adına teşekkür ediyorum. TFF Dersimspor – Çatalcaspor maç gününü henüz açıklamamıştır. Bu önemli karşılaşma dostluk, barış ve kardeşlik çerçevesinde en kısa zamanda oynanacaktır. TFF Çatalcaspor’un mağlup sayıldığı yönünde her han gibi bir açıklamada yapmamıştır, Çatalcaspor camiası ve spor camiasının içi rahat olsun. Önümüzdeki günlerde TFF’nin bu konuda resmi bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Kahrolsun Terör ve Terör örgütleri” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.