enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3767
EURO
34,9830
ALTIN
2.326,16
BIST
9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çorlu’lu Güreşçiler Ülkemizi Avrupa’da temsil edecek

Çorlu’lu Güreşçiler Ülkemizi Avrupa’da temsil edecek
01.03.2017
93
A+
A-

Yalova’da gerçekleştirilen U-23 Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonası 53 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Emine Çataloğlu, Macaristan’da yapılacak olan U-23 Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
U-23 Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda önemli başarılara imza atan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Güreş Takımımız sporcularından Emine Çataloğlu 53 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken, Mehlika Öztürk 58 kiloda, Şaziye Nur Mertgenç 60 kiloda, Sultan Sivrihisarlı 63 kiloda ve Cemile Birlik 75 kiloda Türkiye üçüncülüğünü kazandı. 25 takımdan 95 güreşçinin mücadele ettiği şampiyonaya 7 güreşçi ile katılan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 46 puanla takım halinde 4. oldu.

Elde edilen başarının ardından açıklamada bulunan takım antrenörü Fatih Kobal, daha büyük başarılar hedeflediklerini belirterek, “Öncelikle tüm güreşçi kardeşlerimi tebrik ederim. Güreşçilerimizin performanslarından çok memnunum. Çok önemli maçlara çıktılar ve takım halinde üçüncülüğü kıl payı kaçırdık. Bu sporun doğasında var. Bizim için önemli olan mücadelelerde güreşçilerimiz gerçekten çok iyi maçlar çıkardılar. Güreşçimiz Emine Çataloğlu 53 kiloda elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu ile ülkemizi Avrupa Şampiyonası’nda temsil edecek. Kendisini kutluyorum ve başarılar diliyorum. Umuyorum orada da ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve Altın Madalya ile ülkemize dönecek. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan U-23 Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda 53 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Emine Çataloğlu, 28 Mart – 02 Nisan 2017 tarihlerinde Macaristan’da yapılacak U-23 Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takımımızda mücadele ederek ülkemizi temsil edecek. – trakyasporgazetesi.com

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.