enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dönmez: ‘Başaracaklarına İnanıyorum’

Dönmez: ‘Başaracaklarına İnanıyorum’
20.04.2017
120
A+
A-

Ömerlispor Kulüp Başkanı Vedat Dönmez gönüllerinin hem B.Çekmece Tepecik, Hem Çatalcaspor hem de Silivrispor’dan yana olduğunu söyledi.

GÖNLÜM ÇATALCASPOR’DAN YANA”

TFF 2.Lig ve TFF 3.Ligde bitime iki hafta kala temsilcilerimizin durumlarını değerlendiren Dönmez ilk olarak Çatalcaspor hakkında konuştu. Dönmez “Çatalcaspor iyi yolda. Ben Çatalcaspor’un bu ligi ilk 5 takım içinde bitireceğini düşünüyorum. Play Off’ta ne olacağı belli olmaz ama Çatalcaspor’un şimdiden Play Off’u hak ettiğini düşünüyorum. Çatalcasspor iyi top oynuyor. İnşallah Çatalcaspor istediği yerde ligi bitirir. Gönlümüz Çatalcaspor’dan yana. Bunu başaracaklarına da canı gönülden inanıyorum.” dedi.

TEPECİK’İN 2 MAÇI DA KAZANMASI YETMİYOR”

B.Çekmece Tepecikspor’un ligde kalma şansını da değerlendiren Dönmez, Yeşil Beyazlıların ligde kalan iki maçını da kazanacağına inandığını söyledi. Dönmez “Tepecik’in iki maçını da alacağına eminim diyebilirim. Ama tabi sadece Tepecik’in galibiyetleri yetmiyor. Tabi ki öbür takımların da puan kayıpları lazım. Gerek B.Çekmece Tepecikspor, gerek Çatalcaspor, gerekse Silivrispor bölgemizin güzide kulüpleri. Her zaman yanlarında olmamız gerekiyor.” diye konuştu.

“KAFAMIZI DİNLİYORUZ”

Ömerlispor olarak da ligleri bitirdiklerini, şu anda maç izleyerek kafalarını dinlediklerini dile getiren Dönmez “Kafamızı dinliyoruz. Yaptığımız hiçbirşey yok şu an. Hiçbirşey düşünmüyoruz. Zevkle maç izliyoruz.” dedi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.