enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GÖKÇEALİDE TRANSFER OPERASYONU

GÖKÇEALİDE TRANSFER OPERASYONU
12.07.2019
126
A+
A-

Amatör 1.Küme ekiplerinden Gökçealispor’da hem iç hem de dış transferde hareketli günler yaşanıyor.

Siyah Beyazlı yönetimin teknik direktör İbrahim Bayar’ın raporları doğrultusunda hem iç hem de dış transferde önemli bir yol kat ettiği belirtildi. Yönetimin şu ana kadar iç transferde Ömer, Emirkan, Saim ve Erçin’le prensipte anlaşma sağladığı belirtildi.

BURHAN KARACAKÖY YOLUNDA

Gökçealispor’un geçtiğimiz sezon forma verdiği oyunculardan Burhan’ın da yeni sezon için yönetimden affını istediği belirtildi. Deneyimli forvetin büyük bir olasılıkla Karacaköyspor’la anlaşma aşamasında olduğu ifade edildi.

RIDVAN BELİRSİZ

Gökçealispor’da geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonlukta büyük payı olan kaleci Rıdvan’ın da yeni sezon öncesi belirsizliğini koruduğu belirtildi. Deneyimli file bekçisinin yeni sezon öncesi düşünmek için yönetimden süre istediği kaydedildi.

HAYRETTİN BAKIRKÖY YOLUNDA

Öte yandan geçtiğimiz sezon Gökçeali forması giyen oyunculardan Hayrettin’in de Bakırköyspor’a prensipte evet yanıtı verdiği bildirildi.

Kaynak: İskender KORDU

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.