enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5707
EURO
34,7707
ALTIN
2.491,02
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Güriz; “90 dakika koşan bir takım oluyoruz”

Güriz; “90 dakika koşan bir takım oluyoruz”
30.07.2019
111
A+
A-

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz üç devreli kamp programının ilk devresinin tamamlanmasının ardından bir değerlendirmede bulundu, “Fizik gücü yüksek ve doksan dakika koşan bir takım olacağız” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor’da teknik patron Sertan Güriz yeni sezon öncesinde yapılan kampın değerlendirmesini yaptı. üç devreli bir kamp programı içinde olan Silivrispor’da idmanlar Selimpaşa Karasu Tesislerinde yapılıyor. Kampın ilk devresinin bitmesi ile birlikte takıma 2 gün izin veren Güriz ikinci kamp dönemini başlatacak ve ardından da son kamp dönemi için Bolu’ya kampa gidilecek. Bolu Termal Otel’de yapılacak kamp programı ise 11 gün sürecek. 11 günlük Bolu kamp döneminde de yaklaşık 4 hazırlık maçı yapacağı bildirildi.

YOĞUN KATILIMLA GEÇTİ İLK ETABIMIZ
Silivri’de yapılan ilk kamp dönemini değerlendiren Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz açıklamasında; “Silivri’de başladığımız ilk kamp dönemimizi tamamladık. Oldukça kalabalık bir oyuncu topluluğu ile başladığımız kampımızda ayrılan oyuncular da oldu. Yoğun bir katılımla ve oldukça yüksek tempoda geçti çalışmalarımız. Kampın son gününde yaptığımız hazırlık maçıyla da belirlediğimiz ve takım için uygun görmediğimiz isimlerle yollarımızı ayırdık.

4 GENÇ OYUNCUYU KAMPA GÖTÜRECEĞİZ
Yine ilk kamp döneminde yeterli gördüğümüz altyapıdan yetişen 4 oyuncumuzu bünyemize kattık. Bünyemize kattığımız bu 4 genç oyuncumuzun kamp performansları bizimle devam edip etmeyecekleri hakkında belirleyici olacaktır.

TEMPO ARTARAK DEVAM EDECEK
Genel olarak oldukça yorucu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kendi sahamızda yaptığımız kamp verimli geçtiğini söyleyebilirim. İkinci etap kampımız ise aynı tempoda geçecektir. Hatta ikinci etapta tempo ilk etaba göre artarak devam edecektir.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK
Bu etaplar boyunca kadromuza dahil olacak oyuncular da olacaktır. Biz oyuncu seçimini bütçemiz doğrultusunda yapmaya gayret ediyoruz. En uygun fiyata en verimli oyuncuyu transfer etmenin gayretindeyiz. Şimdiden oyuncuların çoğu yüksek maliyetleriyle boşta durumdalar. Kamp dönemimizde yeterli görmediğimiz oyuncularla ayrılıklar yaşayabiliriz.

BOLU KAMPIMIZ 13 AĞUSTOSTA
Silivri’deki ikinci etap kampımız 10 Ağustosta tamamlanacak. Oyuncularım iki gün izin kullanacak ve ardından da 13 Ağustosta Bolu kampımız başlayacaktır. 11 gün Bolu Termal Otel’de kampımızın üçüncü etabını yapacağız. Burada da yaklaşık 3 veya 4 hazırlık maçı yaparak lige hazır bir şekilde ilçeye dönüş yapacağız. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Engin Akın

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.