enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.307,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Köse, Milli Takım Seçmesine davet edildi…

Köse, Milli Takım Seçmesine davet edildi…
16.08.2019
122
A+
A-

KIRKLARELİ’nin, Babaeski İlçesi’nde faaliyet gösteren Şamilkan Karate Spor Kulübü’nün, 2004 doğumlu başarılı Milli Sporcusu Abdul Samet Köse, Dünya Ümitler Genç ve U-21 Yaş altı Şampiyonası Milli Takım seçmesine davet edildi.

Şamilkan Karate Spor Kulübü Antrenörü Hayrettin Alkan, yapılacak olan seçme ile ilgili yaptığı açıklamada; “Babaeski’li Milli gururumuz Abdul Samet Köse, Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesine davet edilmesi Kulüp olarak, bizi son derece mutlu etti. 17-18 Ağustos 2019 tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılacak olan seçmelerde Ümitler 52 kg’da mücadele edecek sporcumuz Türkiye’nin 52 kg da en iyi 5 sporcunun arasında geçecek olan mücadeleyi kazandığı takdirde, Ülkemizi 23-29 Ekim 2019 tarihleri arasında Santiago-Chili Şehrinde yapılacak olan Dünya Ümit Genç ve U-21 Yaş altı Karate Şampiyonası’nda Ümitler 52 kg’da temsil etme hakkını kazanacak. 2004 doğumlu Milli Sporcumuz Abdul Samet Köse ile Şamilkan Karate Spor Kulübü Salonu’nda özel antrenmanlar ile bu seçmelere hazırlandık. Ciddi ve disiplinli bir şekilde her gün düzenli ve programlı bir şekilde çok çalıştık. Sporcumun bu seçmeyi kazanıp, Dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil edeceğine Allahın izni ile inancım tamdır. Ayrıca ben şampiyona öncesi tüm Babaeski halkının dualarını da bekliyorum.” Dedi.

Kaynak: Recep Karagöz

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.